ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιστρέφουν οι Φαμπιάνο και Σούντγκρεν, “δένει” η άμυνα

Οι απουσίες των Φαμπιάνο και Σούντγκρεν από την άμυνα το περασμένο Σάββατο στην αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν… χτυπητές, με αποτέλεσμα ο Άρης να τις πληρώσει ακριβά με το πιο βαρύ εντός έδρας σκορ στην ιστορία του.

Πλέον, ο Βραζιλιάνος και ο Σουηδός επιστρέφουν στην άμυνα στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Οι δυο τους αποτελούν δύο παίκτες βαρόμετρα για τον φετινό Άρη, καθώς η ομάδα έχει δεχθεί έξι γκολ σε εννέα αγώνες, με τα τρία εξ’ αυτών να μην τους “πληγώνουν”, στις νίκες με Ατρόμητο (1-3), Παναιτωλικό (5-1) και ΝΠΣ Βόλο (1-2), τα δύο να είναι με την ΑΕΚ (το ένα με ανύπαρκτο πέναλτι) και το άλλο στην ήττα 1-0 με τον Ιωνικό.

Η τετράδα που αγωνίστηκε στα περισσότερα παιχνίδια της ομάδας στην άμυνα, ήταν αυτή με τους Φαμπιάνο και Μπράμπετς στο κέντρο, τον Σούντγκρεν δεξιά και τον Γκάνεα αριστερά. Σ’ αυτήν αναμένεται να γυρίσει ο Άκης Μάντζιος, καθώς ο Βραζιλιάνος και ο Σουηδός είναι πλέον απόλυτα έτοιμοι και φυσικά κρίνονται άκρως απαραίτητοι.

Οι τρεις στην άμυνα φαίνονται σίγουροι. Δηλαδή οι Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Σούντγκρεν. Μοναδικό ερωτηματικό είναι ποιος θα αγωνιστεί αριστερά, με τους Γκάνεα και Σάκιτς να διεκδικούν τη θέση. Ο πρώτος έχει ένα προβάδισμα, αλλά ο δεύτερο πέρυσι κόντρα στον ΠΑΟΚ πήρε καλό βαθμό. Ο Άκης Μάντζιος έχει τον τελευταίο λόγο και περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσει.

To Top