Επιστρέφουν τέσσερις για τον Εργοτέλη κόντρα στον Άρη

Με δύο απουσίες (Κοιλιάρας, Μπαμ Μπαμ) και με πολλές επιστροφές παικτών ετοιμάζεται να υποδεχθεί ο Εργοτέλης τον Άρη στο Παγκρήτιο το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του athleticradio.gr “το πρόγραμμα των τελευταίων ημερών γίνεται μετ΄εμποδίων λόγω της κακοκαιρίας ωστόσο από σήμερα η προετοιμασία της Κρητικής ομάδας μπαίνει στην τελική της ευθεία για τον αγώνα της 14ης αγωνιστικής.

Εκεί όπου η νίκη κρίνεται ως απαραίτητη γιατί ο Εργοτέλης έχει “κολλήσει” βαθμολογικά τις τελευταίες αγωνιστικές έχοντας συγκεντρώσει μόλις τρεις βαθμούς στα πέντε τελευταία ματς, όπου μετράει και τέσσερις ήττες.

Στο ματς με τον Αρη επιστρέφουν από τιμωρία οι Χαντί, Πελέ, Καρντόσο και Γιοβάνοβιτς αλλά θα λείψει ο τραυματίας Κοιλιάρας και φυσικά ο Μπαμ Μπαμ.

Η χθεσινή απογευματινή προπόνηση του Εργοτέλη διεξήχθη υπό άσχημες καιρικές συνθήκες στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις πίεσης με μπάλα σε μικρούς χώρους. Στο τέλος οι ποδοσφαιριστές της Κρητικής ομάδας έπαιξαν δίτερμα”.

 

To Top