Επιστρατεύει τον Βράνιες η ΑΕΚ ενόψει Άρη, «έσβησε» την τιμωρία του

Τον Όγκνιεν Βράνιες επιστρατεύει η ΑΕΚ για το ματς με τον Άρη (24/11), «σβήνοντας» την εσωτερική ποινή ενός μηνός που του είχε επιβληθεί πριν δύο εβδομάδες για την προσβλητική ανάρτησή του στο Instagram.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα -το ίδιο θα κάνει και αύριο- και από την Δευτέρα μπαίνει σε φουλ ρυθμούς ενώ πριν την έναρξη της προπόνησης ο Νίκος Κωστένογλου ενημέρωσε όλη την ομάδα για το τέλος της ποινής.

Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης της ΑΕΚ ο προπονητής της ομάδας έχοντας μαζί του τον Βράνιες ενημέρωσε τους συμπαίκτες του ότι είναι και πάλι διαθέσιμος για την ομάδα. Πιο συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός εξήγησε ότι «όσα έγιναν τελείωσαν, είπαμε τα αφήνουμε όλοι πίσω μας, προχωράμε και πάμε παρακάτω, τα σβήνουμε πλέον όλα και πάμε όλοι μαζί για τη συνέχεια»!

Ο παίκτης, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Αθήνα, έδειξε άριστη διαγωγή όλο αυτό το διάστημα που ήταν εκτός και με εισήγηση του Ίβιτς και σύμφωνη γνώμη της διοίκησης επιστρέφει κανονικά, έχοντας πληρώσει νωρίτερα και ένα πολύ υψηλό πρόστιμο.

To Top