Επιστροφή Αθανασιάδη-Κόντη στη Θεσσαλονίκη, με την…«καυτή πατάτα»

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θανάσης Αθανασιάδης, μετά από το ταξίδι του στην Αθήνα, εκεί όπου είχε μια σειρά από κρίσιμα ραντεβού για τα καυτά και ανοιχτά θέματα που απασχολούν τον Άρη.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €! 

Η ανάγκη εξεύρεσης άμεσων λύσεων, σε συνδυασμό με τη δήλωση του Κόντη «εγώ αποχωρώ από τον Άρη», είχε ως αποτέλεσμα να μεταβεί την Τρίτη στην Αθήνα ο πρόεδρος των κίτρινων.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ συναντήθηκε εν… Αθήναις με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ, ώστε να βάλουν τα πράγματα σε μια βάση. Ένα γενικότερο ξεκαθάρισμα θέσεων και προθέσεων.

Δηλαδή τι εννοούσε περί αποχώρησης, μιλώντας στη ραδιοφωνική του συνέντευξη, τι σκοπεύει να κάνει ο ίδιος στη συνέχεια και εφόσον, όπως είπε, ισχύει η πρόταση για την εισροή κεφαλαίων μέσω του Ισπανού αντιπροέδρου της Morgan Stanley Φερνάντο Πλα, κάτω από ποιες προϋποθέσεις μπορεί αυτή να υλοποιηθεί…

Παράλληλα, ο Αθανασιάδης είχε μια σειρά από άλλα ραντεβού, προκειμένου να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες και να ξεκαθαριστεί το τοπίο της εισροής κεφαλαίων στην ΠΑΕ Άρης, χωρίς ενδεχομένως την παρουσία του Κόντη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες είχε ενημέρωση σε νομικό επίπεδο για τον τρόπο εισροής των χρημάτων, εφόσον θα λειτουργήσει ως φυσικό πρόσωπο.

Το αποτέλεσμα των επαφών και συνομιλιών αναμένεται να ξεκαθαρίσει αρκετά το τοπίο. Οι δυο άνδρες επέστρεψαν μαζί το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και σήμερα αναμένεται να γίνει ενημέρωση και των υπόλοιπων διοικούντων και ανάλογη δράση.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες ήθελαν τα στελέχη της κίτρινης να επεξεργάζονται πλάνο δράσης ακόμη και χωρίς τον Γιάννη Κόντη μέσα σε αυτό, εφόσον εμείνει στις θέσεις του και στην δήλωση αποχώρησης του από το προσκήνιο. Σε μια τέτοια περίπτωση, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ θα επιχειρήσουν άνοιγμα προς επιφανή και οικονομικά ευκατάστατα μέλη της κιτρινόμαυρης οικογένειας. 

Η πρόσκληση της Κοινωνίας Μελών για την κατάθεση πρότασης στην γενική συνέλευση, αλλά και το γεγονός η παρούσα διοίκηση έχει την «καυτή πατάτα» των εξελίξεων στα χέρια της πιέζει χρονικά για την εξεύρεση λύσης. Άλλωστε, η παρούσα διοίκηση φέρει και το μεγαλύτερος βάρος να βγάζει τον σύλλογο από την κρίση, μετά από τα σημαντικά λάθη και τις παραλείψεις που έγιναν τα τελευταία τρία χρόνια.

To Top