Επιστροφή από την Ισπανία, ενημέρωση και αγωνία!

H επιστροφή της διοικητικής αντιπροσωπείας που βρέθηκε στην Ισπανία δρομολογεί από σήμερα την «επόμενη μέρα» των όποιων εξελίξεων στην ΠΑΕ. Σήμερα ενημερώνεται το διοικητικό συμβούλιο, κορυφώνεται η αγωνία για το αν θα σημειωθεί θετικές εξελίξεις στον κιτρινόμαυρο σύλλογο.

Σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας η αντιπροσωπεία κορυφαίων στελεχών της διοίκησης του Άρη ολοκλήρωσε μια σειρά επαφών επί Ισπανικού εδάφους, επαφές που ήταν συνέχεια προηγούμενων στην Κεντρική Ευρώπη (Μόναχο, Γενεύη), οι οποίες έγιναν κάτω από απόλυτη μυστικότητα.

Τρεις άνθρωποι της ΠΑΕ βρέθηκαν στην Μαδρίτη τις τελευταίες μέρες. Ο πρόεδρος Θανάσης Αθανασιάδης, το μέλος της διοίκησης Τάσος Ορφανίδης και ο διευθυντής της ΠΑΕ Γιώργος Ελευθερούδης.

Στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, εκεί όπου πριν από ένα χρόνο οι κίτρινοι έζησαν την πιο λαμπρή σελίδα της ιστορίας τους σημειώθηκαν μερικά σημαντικά ραντεβού με εκπροσώπους εταιριών. Η μια είναι αμερικάνικων συμφερόντων στην οποία συμμετέχουν και αραβικά κεφάλαια και η άλλη ευρωπαϊκών συμφερόντων.

Το ενδιαφέρον είναι σε δυο επίπεδα: από τη μια να συνάψουν σύμβαση χορηγίας με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ και από την άλλη υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο εμπλοκής ακόμη και με τη μορφή επένδυσης!

Οι παράγοντες του Άρη ενημέρωσαν τους συνομιλητές τους για την υπάρχουσα κατάσταση στην ΠΑΕ, αλλά και τις προϋποθέσεις και προοπτικές που υπάρχουν και μετά από τις κρίσιμες αυτές συνομιλίες επέστρεψαν στη… βάση τους, στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα, όπως είναι φυσικό, αναμένεται να ενημερώσουν και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για τα αποτελέσματα των επαφών τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην τριήμερη παραμονή τους στη Μαδρίτη, οι παράγοντες του Άρη συναντήθηκαν με τον Σέρχιο Κόκε (διαψεύδεται ότι υπάρχει ακόμη και η σκέψη συνεργασίας…), ενώ έκαναν επαφές και για μια σειρά από άλλα θέματα που αφορούν την ΠΑΕ.

Η αγωνία του κόσμου παραμένει μεγάλη, σχετικά με το αν θα δρομολογηθούν ενέργειες που θα ισχυροποιήσουν την ομάδα και θα προκαλέσουν τη μεγαλύτερη οικονομική της ανάπτυξη. Την ίδια ώρα, οι άνθρωποι του Άρη διαβεβαιώνουν ότι κινούνται προσεκτικά σε κάθε τους βήμα, έχοντας ως βασική προτεραιότητα τα συμφέροντα της ΠΑΕ.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

To Top