Επιστροφή από τη Γερμανία και είσοδος στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας

Η αποστολή του Άρη επιστρέφει σήμερα το πρωί από το Μπάμπεργκ, όπου και βρέθηκε το περασμένο τετραήμερο. Τρεις ήττες μέτρησαν οι κίτρινοι, όμως είναι γεγονός ότι η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου τηρουμένων των αναλογιών και των συνθηκών (απουσίες Χαντ, Σαρικόπουλου) παρουσίασε ανταγωνιστικό πρόσωπο παιχνίδι με παιχνίδι και σαφώς επιστρέφει καλύτερη στην Θεσσαλονίκη.

Οι κίτρινοι αναμένονται περίπου στις 11.30 το πρωί στην πόλη και από αύριο θα μπουν στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Ως γνωστόν η συμμετοχή στο τουρνουά του Ρεθύμνου ακυρώθηκε, καθώς όπως επισήμως ενημέρωσε το Ρέθυμνο, ο Άρης δήλωσε κώλυμμα.

Είναι βέβαιο πάντως ότι οι κίτρινοι θα δώσουν φιλικά παιχνίδια μέχρι τις 9 Οκτωβρίου, ημέρα που θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του κυπέλλου μέσα στην Πυλαία και κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Μέχρι τότε ο Αγγέλου έχει τον χρόνο να διορθώσει τα κακώς κείμενα που διαπίστωσε από τα τρία υψηλής ποιότητας φιλικά με Μπάμπεργκ, Μπάνβιτ και Λιέτουβος Ρίτας και να επισημάνει και τα θετικά στοιχεία που σίγουρα υπήρχαν σε αρκετά μεγάλη διάρκεια.

 

To Top