Επιστροφή για δύο… πρώην στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Οι παίκτες της Αναγέννησης Γιαννιτσών προετοιμάζονται πυρετωδώς για το ματς με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ανυπομονώντας να ζήσουν την ατμόσφαιρα ενός τέτοιου αγώνα στο ‘σπίτι’ των «κίτρινων». Άλλωστε, το γεγονός ότι στην πλειοψηφία τους οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου της Πέλλας είναι νεαροί σε ηλικία εξηγεί αυτήν τους την ανυπομονησία.

Για δύο, ωστόσο, εξ΄ αυτών τα πράγματα δεν είναι ίδια, καθώς έχουν πάρει μία γεύση από το τι εστί Άρης και «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο λόγος για τους Γιώργο Σιμψερή και Γιάννη Αγτζίδη, που αμφότεροι έχουν αγωνιστεί στην Κ-20 του συλλόγου

Συγκεκριμένα, όσον αφορά στον Σιμψερή, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα νέων του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου, μετρώντας 28 συμμετοχές, οι οποίες αποτέλεσαν και το «εισιτήριο» για την κλήση του στην Εθνική ομάδα Κ-17, αλλά και στη Μικτή Μακεδονίας.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας μετακόμισε, μετά τον Άρη, στη Νάουσα (σεζόν 2010-΄11), πριν πάει στον Μακεδονικό, όπου αγωνίστηκε το πρώτο μισό της χρονιάς, αφού στο δεύτερο αυτής πήγε στον Αετό Σκύδρας. Ο Φωκικός (σεζόν 2012-΄13) ήταν ο επόμενος σταθμός του νεαρού γκολκίπερ, για να επιστρέψει την περσινή χρονιά στη Νάουσα, και τον περασμένο Ιούλιο να μεταγραφεί στην ομάδα των Γιαννιτσών.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αγτζίδης, επίσης, προέρχεται από τις ακαδημίες του Άρη, όμως, δεν έφυγε με τις… καλύτερες εντυπώσεις!

Η απόφαση του Μανουέλ Μασάδο να τον υποβαθμίσει στην ομάδα Κ20 στις αρχές του 2012 δεν άρεσε καθόλου στον 19χρονο τότε κεντρικό αμυντικό, ο οποίος κατέθεσε προσφυγή κατά του συλλόγου, ζητώντας την ελευθερία του, την οποία και εξασφάλισε. Επόμενοι σταθμοί του ήταν η Δόξα Δράμας και η ΑΕΛ, ενώ φέτος αγωνίζεται στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

To Top