ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή για την τελική ευθεία της σεζόν και την αυλαία στην Τούμπα

Στις προπονήσεις θα επανέλθουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη, προκειμένου να προετοιμαστούν για το τελευταίο ματς της χρονιάς.

Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας (19/07, 20:00), στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής (Play Off) του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Ο Άρης έχασε για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και τον Λίντσεϊ Ροζ που αποβλήθηκε αυστηρά από τον Βρέσκα την Τετάρτη, με τις επιλογές του Ένινγκ να μειώνονται ακόμα περισσότερο.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης παντρεύεται αύριο και δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά αν θα παίξει την Κυριακή, ενώ ο Μιχάι Κόρχουτ έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ντέμπρετσεν, χωρίς να είναι ακόμα σίγουρο ότι θα παίξει την Κυριακή. Ο ίδιος, πάντως, δεν ήταν τόσο “ζεστός” τις προηγούμενες μέρες με το ενδεχόμενο αυτό.

Παράλληλα, με πόνους αποχώρησε από το προηγούμενο ματς ο Ούγκο Σόουζα, ωστόσο, ο Πορτογάλος ένιωσε κάπως καλύτερα στο χθεσινό ρεπό και όλα δείχνουν πως θα σφίξει τα δόντια και θα αγωνιστεί.

Ο Μίχαελ Ένινγκ περιμένει σήμερα τις εξελίξεις, για να μπορέσει να κάνει τα πλάνα του για τον κυριακάτικο αγώνα, με όσες επιλογές κι θα έχει τελικά στα χέρια του.

To Top