ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή Καρυπίδη από την Κίνα και δρομολόγηση των εξελίξεων

Η επιστροφή του Θοδωρή Καρυπίδη από την Κίνα, αναμένεται να δρομολογήσει την επόμενη μέρα των εξελίξεων για τον Άρη.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού Άρη βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στην Κίνα για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και η επιστροφή του αναμένεται να προκαλέσει τις όποιες εξελίξεις (κυρίως) στα μεταγραφικά θέματα.

Ο ίδιος μέσω των social media με μια φωτογραφία από την Κίνα, προανήγγειλε την επιστροφή του στη βάση, μια και τον περιμένει μια αρκετά μεγάλη “ατζέντα”.

Παράλληλα, υπάρχει και το ταξίδι του αθλητικού διευθυντή στην Ιταλία Ντίνου Διαμαντόπουλου, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή για να τεθούν πια όλα τα θέματα επί τάπητος.

Αυτή τη στιγμή, προτεραιότητα για τους “κιτρινόμαυρους” αποτελούν οι ξένες αγορές, κυρίως γιατί υπάρχει μεγαλύτερη “δεξαμενή” παικτών, από ότι στην Ελλάδα. Συν τις άλλοις, οι ιθύνοντες του Άρη μπορούν να έχουν πολλές και καλές εναλλακτικές επιλογές, ενδεχομένως πολύ πιο φτηνές, συγκριτικά με την εγχώρια αγορά.

Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν έχουν στραμμένες τις κεραίες τους και προς την Ελλάδα και σε όποια καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή προκύψει. Οι καλές περιπτώσεις δεσμεύονται με συμβόλαια, εκτός αν αλλάξει κάτι μέσα στο καλοκαίρι και επιχειρήσει την δική του κίνηση ο Άρης.

Μέχρι τότε, όμως, το βάρος πέφτει στο εξωτερικό, προκειμένου να βρεθούν οι ποδοσφαιριστές που θα καλύψουν σημαντικές θέσεις στην “κιτρινόμαυρη” ενδεκάδα.

To Top