ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιστροφή Καρυπίδη στην Αθήνα, ενημέρωση από Μπιλίρη και ακλόνητη θέση: “Να παραιτηθούν Μπαλτάκος, Μπένετ”

Επιστροφή Καρυπίδη στην Αθήνα, ενημέρωση από Μπιλίρη και ακλόνητη θέση: “Να παραιτηθούν Μπαλτάκος, Μπένετ”

Ολοκληρώθηκε το ταξίδι του Καρυπίδη στις ΗΠΑ για επαγγελματικούς λόγους. Επέστρεψε στη… βάση του, στην Αθήνα όπου ενημερώθηκε από τον Παναγιώτη Μπιλίρη, αντιπρόεδρο της ΠΑΕ για όσα συνέβησαν στη χθεσινή επεισοδιακή συνάντηση των έξι ΠΑΕ με Μπαλτάκο και Μπένετ στην ΕΠΟ.

Όπως είναι γνωστό ο Μπιλίρης εκπροσώπησε τον Άρη στη συνάντηση και νωρίτερα με δηλώσεις του στην ΕΡΤ 3 αναφέρθηκε σε αυτήν. Το μήνυμα του Καρυπίδη ήταν ξεκάθαρο. Δεν παρεκκλίνει ούτε χιλιοστό των αρχικών του θέσεων και καλεί ακόμη και τώρα τους Μπαλτάκο και Μπένετ να παραιτηθούν αν δεν μπορούν να φέρουν καλύτερους διαιτητές!

Σύμφωνα με όσα ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, ο Καρυπίδης, εξέφρασε την έκπληξη και την οργή του για την άσκηση πειθαρχικής δίωξης εναντίον του , κάνοντας λόγο για στοχοποίηση και επιλεκτική ευαισθησία του εισαγγελέα κ. Μαργαρίτη.

«Φαίνεται ότι ακούει μόνο τι λέω εγώ, για κάποιους άλλους κωφεύει» σχολίασε ο Καρυπίδης στον στενό του κύκλο.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης αναφέρθηκε και στον Αχιλλέα Μπέο και τα σχόλια περί φιλικών αγώνων. Όπως έλεγε με καυστική διάθεση: «καλά μιλάει ο Μπέος για φιλικές σχέσεις και φιλικά παιχνίδια; Ο Μπέος; Ο τελευταίος που δικαιούται να μιλάει είναι αυτός. Ας μας πει από ποιον έχασε φέτος ο Ολυμπιακός , αλλά και πέρσι. Μιλάει ο Μπέος που αλλάζει τους φίλους του κάθε χρόνο κατά το δοκούν και όπως τον βολεύεις”.

Ειδικότερα, σε ότι αφορά το σημείο που δήλωσε ο Μπέος ότι πρέπει να τον καλέσει ο Πρωθυπουργός, ώστε να αναλάβει τα ηνία της χώρας και του ποδοσφαίρου, ο Καρυπίδης σχολίασε επίσης με καυστικό τρόπο: «Ποια ηνία να αναλάβει και ποιος; Αυτός που πριν λίγα χρόνια καταδικάστηκε για στημένα παιχνίδια; Γελάμε …».

Το σκληρό ροκ ξεκάθαρα βρίσκεται σε εξέλιξη!

To Top