ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Επιστροφή” Κλιγγόπουλου στο Χαριλάου: “Επόμενος στόχος του Άρη… γιατί όχι και Champions League

Ο Δημήτρης Κλιγγόπουλος, πρώην παίκτης του Άρη, βρέθηκε την Κυριακή στις κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης και είδε το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Για την “επιστροφή” του στο Χαριλάου μίλησε στο Yellow Radio 92.8:

Για την παρουσία του στο Χαριλάου:

Με χαροποιεί που ήρθα στο γήπεδο και ήταν το 7-2 το τελικό σκορ. Αυτή η χρονιά για τον Άρη ήταν καλή και αυτό που μας αφήνει είναι κάτι θετικό για το μέλλον.

Για το που πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει ο ‘Αρης:

Σίγουρα μπορεί του χρόνου να έχει μεγαλύτερους στόχους. Φέτος ο στόχος της ομάδας ήταν το Europa League του χρόνου γιατί όχι Champions League. Πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει στους ομίλους από εκεί και πέρα παίζουν πολλά ρόλο. Ο χρόνος θα δείξει.

Αν θέλει να επιστρέψει:

Σκεφτόμουν καθ’όλη την διάρκεια που παρακολουθούσα τον αγώνα ότι θέλω να ξαναφορέσω την φανέλα. Σίγουρα θέλω πολύ να ξαναφορέσω αυτήν την φανέλα. Το θέλω στο μέλλον να είμαι στον Άρη. Μακάρι κάποτε να ξαναφορέσω την φανέλα.

Για το ποδοσφαιρικό του μέλλον:

Τώρα είμαι ελεύθερος, δεν έχω κάποια ομάδα αυτήν την στιγμή. Περιμένω να δω τι θα γίνει. Πιστεύω θα βρω κάποια ομάδα Β’ Εθνικής.

Αν έχει κρατήσει επαφές με τους παλιούς του συμπαίκτες:

Με αρκετούς παίκτες μιλάω ακόμα. Έχουμε κρατήσει φιλίες και αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Όλοι είναι ευχαριστημένοι από τον Άρη και μόνο θετικά μου λένε για την ομάδα.

Τι έχει κρατήσει από τον Άρη:

Μου έχει μείνει το πρώτο μου παιχνίδι. Το ντεμπούτο μου την τελευταία αγωνιστική που μπήκα. Η καλύτερη μου στιγμή ήταν αυτή.

Για τον κόσμο του Άρη:

Όλη η δύναμη είναι ο κόσμος του Άρη. Είναι πολύ δίπλα στην ομάδα και αυτό που ξεχωρίζει σε κάθε ματς είναι αυτό.

To Top