ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παυλίδης: Επιστροφή σαν… μεταγραφή

Η δεδομένη παρουσία του Μπάμπη Παυλίδη στην προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων», ισοδυναμεί με μία νέα «μεταγραφή» για τον Άρη, από τη στιγμή που οι τραυματισμοί συν το τροχαίο στο οποίο είχε εμπλακεί τον περασμένο Μάρτιο, τον άφησαν εκτός δράσης για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Ο 25χρονος μέσος έχει αναρρώσει πλήρως εδώ και περίπου ένα μήνα και ακολουθεί επί καθημερινής βάσεως πρόγραμμα εκγύμνασης, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος. Η αγωνιστική απραξία του τελευταίων μηνών, τον έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο η μεγάλη του επιθυμία να επιστρέψει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς ισοσταθμίζει την έλλειψη φυσικής κατάστασης.

Σε πρόσφατη επικοινωνία του παίκτη με το ποδοσφαιρικό τμήμα, του διεμηνύθη ότι υπολογίζεται στα βασικά πλάνα του «αλενατόρε» για την επόμενη σεζόν. Παρότι μονίμως τραυματίας φέτος, οι ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων», θα του προσφέρουν νέο συμβόλαιο, αναγνωρίζοντας τόσο την αξία του, όσο και την θέλησή του να συνεισφέρει φορώντας τα «κιτρινόμαυρα». Τις επόμενες μέρες μάλιστα, πρόκειται να κληθεί στα γραφεία στην Αλκμήνες, ώστε να υπογράψει το προσύμφωνό του με την υπό σύσταση Π.Α.Ε.

To Top