ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιστροφή σε… γνώριμα λημέρια για τον Σλαφτσάκη

Ένας (όχι και… πολύ) παλιός γνώριμος του Άρη επιστρέφει σήμερα στο Παλέ ως αντίπαλος για πρώτη φορά, έστω και σε ανεπίσημο επίπεδο.

Ο λόγος για τον Διαμαντή Σλαφτσάκη, ο οποίος μετά από τρία (δύσκολα) χρόνια στον Άρη αποφάσισε να… κατηφορίσει στη Ρόδο για τον Κολοσσό. Σήμερα στο φιλικό του Παλέ ο 27χρονος φόργουορντ θα τεθεί αντίπαλος των «κιτρινόμαυρων» για πρώτη φορά, με τα συναισθήματα να είναι σαφώς… ανάμεικτα.

Όμως ακόμα πιο ιδιαίτερη θα είναι η στιγμή που ο Κολοσσός θα παίξει στο Παλέ τον πρώτο επίσημο φετινό αγώνα με παρουσία του κόσμου, καθώς το σημερινό φιλικό θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Από τον Κολοσσό, εκτός του Σλαφτσάκη και ο Βασίλης Ξανθόπουλος αγωνίστηκε στον Άρη τη διετία 2015-17.

ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Επιστροφή σε… γνώριμα λημέρια για τον Φιτζπάτρικ

Επιστροφή σε… γνώριμα λημέρια για τον Τορλίν Φιτζπάτρικ, ο οποίος θα αγωνιστεί το Σάββατο με τον Άρη κόντρα στο Ρέθυμνο, όπου έπαιξε τη σεζόν 2016-17.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ωστόσο και ο Ραμόν Χάρις, που αγωνιζόταν πέρσι στον Άρη, τώρα θα τον αντιμετωπίσει φορώντας τη φανέλα των Κρητικών.

Αναφέρει σχετικά ο ΕΣΑΚΕ για τους «διπλούς πράκτορες»:

Για δύο παίκτες το μεθαυριανό παιχνίδι θα έχει μια ιδιαιτερότητα αφού θα αντιμετωπίσουν την πρώην ομάδα τους.

Ο Ραμόν Χάρις που αγωνίζεται φέτος στο Ρέθυμνο Cretan Kings, πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Άρη έχοντας μέσους όρους 6,3 πόντων και 4,2 ριμπάουντ ενώ από την πλευρά των φιλοξενούμενων, ο Τόρλιν Φιτζπάτρικ γνωρίζει τα κατατόπια στο Ρέθυμνο αφού αγωνίστηκε εκεί στη σεζόν 2016-17, έχοντας σε 31 ματς Πρωταθλήματος 12,2 πόντους, 6,7 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

To Top