ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιστροφή Σούντγκρεν στην λογική “ο Άρης πάνω απ’ όλα”

Η απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης μετά την απολογία του Ντάνιελ Σούντγκρεν ήταν να του επιβάλει πρόστιμο ύψος 20.000 ευρώ. Το θέμα θεωρείται λήξαν και από σήμερα ο παίκτης αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις…

Η λογική των κιτρινόμαυρων είχε να κάνει ότι “ο Άρης πάνω απ’ όλα” και από την στιγμή που οι υποχρεώσεις της ομάδας, καταγράφουν την ανάγκη της χρησιμοποίησης όλων των “όπλων” της (δεν περισσεύει κανείς, αυτήν την δύσκολη περίοδο), ο Σουηδός αμυντικός θα τεθεί και πάλι στην διάθεση του προπονητή του.

Ο Σούντγκρεν είναι ένας από τους παίκτες βαρόμετρο του φετινού Άρη, ο ίδιος έδειξε ένα έλλειμα στην διαχείριση της κατάστασής του την περασμένη βδομάδα, είπε την άποψη του, άκουσε τις θέσεις της ΠΑΕ και δέχθηκε το παραπάνω πρόστιμο. Όπως φάνηκε και στην περίπτωση του Λούκας Σάσα, η λογική των ανθρώπων του Άρη είναι στη βάση της διατήρησης της ηρεμίας στ’ αποδυτήρια, χωρίς ακραίες αποφάσεις, αλλά με παραδειγματισμό και μηνύματα.

Το συμβόλαιο του Σούντγκρεν τελειώνει το καλοκαίρι. Εάν τελικά τα βρει με τον Άρη και συνεχίσει θα είναι κερδισμένες όλες οι πλευρές. Αν  αποφασίσει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, (υπάρχει απόσταση στα “θέλω” του και στην προσφορά του Άρη αυτήν την στιγμή), τότε δεν θα είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος. Κι αν φύγει, θα πρέπει να φύγει σαν φίλος, αφού θα έχει δώσει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, φορώντας τη φανέλα με τον “θεό του πολέμου” στο στήθος.

To Top