Επιστροφή στα μικρόφωνα πιο… δυνατά, πιο δυνατά!

Η επαναλειτουργία του επίσημου ραδιοφώνου του Άρη στη συχνότητα των 92,8 fm αποτελεί μια χαρμόσυνη είδηση για την κιτρινόμαυρη οικογένεια. Η σιγή της «φωνής του Άρη» πλήγωσε τον καθένα που θέλει τον Άρη ισχυρό. Το PRESSARIS από την πρώτη στιγμή ανέδειξε το θέμα και προέτρεψε για να υπάρξει λύση, ώστε να αποκατασταθεί ο δίαυλος ανάμεσα στον σύλλογο και τον κόσμο.

Από το πρωί, το πρόγραμμα του «ΑΡΗΣ FM 92,8» εκπέμπει κανονικά «γεμίζοντας» και πάλι τις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Την ίδια ώρα, όπως έκαναν γνωστό οι οργανωμένοι οπαδοί του Super 3 θα ξεκινήσει και πάλι η εκπομπή τους στη γνωστή ώρα 13:00-15:00…

Αναλυτικά η τοποθέτηση του συνδέσμου για το ραδιόφωνο του Άρη:

«Επανέρχεται η επίσημη φωνή του ΑΡΗ στα ερτζιανά και μαζί επανέρχεται και η ηρεμία στην ψυχή και η γαλήνη στα αυτιά μας. Η αμείλικτη πραγματικότητα για ακόμη μια φορά επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά. Μόνο όταν χάσεις κάτι το εκτιμάς πραγματικά. Αυτό συνέβη και με τον ΑΡΗΣ FM. Η σιωπή του, ήχησε τρανταχτά στα αυτιά μας και στην καθημερινότητά μας, όσο οξύμωρο σχήμα λόγου κι αν ακούγεται αυτό.

Το διάστημα της απουσίας της επίσημης φωνής του Συλλόγου, πήραμε πολλά μηνύματα από το αφιλόξενο περιβάλλον που επιφυλάσσουν στην ομάδα μας σύσσωμα τα ΜΜΕ στην πόλη του Θεού. Ο ΑΡΗΣ παραμένει ανεπιθύμητος και θα γίνεται πάντοτε το θύμα ώστε να προστατευτεί ο χαϊδεμένος του συστήματος ή να προωθηθούν ιδιοτελή συμφέροντα, ανάλογα με το μέσο κάθε φορά. 

Έστω κι αν αυτή η μεθόδευση απαιτεί πελώρια ψέματα, έστω κι αν απαιτεί θάψιμο ειδήσεων, έστω και αν απαιτεί παραπληροφόρηση και διαστρέβλωση ακόμη και της ιστορίας, έστω κι αν συνιστά επιβλαβή πόλεμο κατά του ΑΡΗ, αυτά δεν πρόκειται ποτέ να πτοήσουν τους εμπνευστές και εκτελεστές του χιλιοπαιγμένου αυτού σενάριου. 

Πήραμε ένα μάθημα για το τι θα συμβεί σε τυχόν απουσία του ΑΡΗΣ FΜ από τα ραδιοφωνικά δρώμενα. Και το μάθημα αυτό καλό είναι να ήταν αρκετό για όλους μας, τόσο για τον λαό του ΑΡΗ, όσο και για αυτούς που κρατούν τις τύχες του Συλλόγου, άρα και της επίσημης φωνής αυτού, στα χέρια τους. 

Ο ΑΡΗΣ FM είναι μια κατάκτηση που χρέος, και μάλιστα υποχρέωση, όλων είναι να τοποθετείται ψηλά, πολύ ψηλά, στις προτεραιότητες, διαφυλάσσοντας πάντοτε όμως παράλληλα και τα συμφέροντα του Συλλόγου. Η νέα αρχή πρέπει να σηματοδοτήσει μια νέα αντιμετώπιση του ΑΡΗΣ FM απ’ όλους. Λάθη έγιναν και θα γίνουν. Όμως, όλα στη ζωή βελτιώνονται, αρκεί να υπάρχει θέληση και προγραμματισμός. 

Ωστόσο, μόνο αν η επίσημη φωνή του Συλλόγου λειτουργεί μπορούν να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις και βελτιώσεις καθώς με βουλωμένο στόμα κανείς ποτέ δεν πέτυχε να βελτιώσει τη φωνή του. «Θέλημα Θεού» η λειτουργία του ΑΡΗΣ FM που είναι και ο μοναδικός ίσως τρόπος να θωρακιστεί ο Σύλλογος απέναντι στους περίσσιους κακόβουλους και στημένους, εκτός αλλά και εντός «των τειχών».

Ο αγώνας ουσιαστικά τώρα ξαναρχίζει, ένα στοίχημα που αφορά όλους μας το ίδιο. Η φωνή του ΑΡΗ πρέπει να ακούγεται καθαρή, δίχως παράσιτα και υστεροβουλίες, και θα ακούγεται. Μαζί με την επαναλειτουργία του ΑΡΗΣ FM επανέρχεται και η γνωστή «γωνιά» 13:00-15:00, όπου δίνουμε οπαδικό ραντεβού στα ερτζιανά. 

Συντονιστείτε…».

To Top