ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Επιστροφή στη βάση και ευκαιρία για ανάσες για Καστρίτη και παίκτες

Ο Άρης επιστρέφει σήμερα (18/02) στη Θεσσαλονίκη και η ξεκούραση είναι αναγκαία, δεδομένης της διακοπής του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025.

Οι κιτρινόμαυροι ολοκλήρωσαν μια περίοδο με συνεχόμενα σημαντικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και τώρα θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν κάποιες απαραίτητες ανάσες, πριν επιστρέψουν στο γήπεδο από βδομάδα, για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, ενόψει της επανέναρξης της Basket League.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι στις 2 ή 3 Μαρτίου κόντρα στον Προμηθέα στην Πάτρα (δεν έχει οριστεί ακόμη από τον ΕΣΑΚΕ η ημερομηνία του ματς), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ενώ θα ακολουθήσει την Τετάρτη 6 Μαρτίου ο αγώνας με την Προμετέι στη Ρίγα, για τα πλέι οφ του EuroCup.

Ο Άρης επιστρέφει σήμερα το πρωί μέσω Αθήνας από το Ηράκλειο με βασικό σκοπό την η ξεκούραση. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε ένα τρελό 20ήμερο και για τον λόγο αυτό ο Καστρίτης θα δώσει τουλάχιστον τρεις ημέρες ρεπό.

Η διακοπή, λόγω των αναμετρήσεων της Εθνικής ομάδας δίνει τη δυνατότητα στον Άρη να προετοιμαστεί, παρά τις απουσίες των διεθνών, γι’ αυτά τα δύο πολύ σημαντικά ματς.

To Top