Επιστροφή στη δράση για την Κ-20

Την τελευταία της προπόνηση πριν την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη πραγματοποίησε σήμερα η Κ-20. Ο Νίκος Πασσιαλής έχει προφανώς κατασταλάξει όσον αφορά στα πρόσωπα που πρόκειται να χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα, καθώς τα φιλικά που η ομάδα πραγματοποίησε λόγω των δύο συνεχόμενων ρεπό από το πρωτάθλημα, του έδωσαν την ευκαιρία να δει την αγωνιστική κατάσταση καθενός ξεχωριστά από τους παίκτες του.

Στον αυριανό αγώνα, που θα διεξαχθεί στις 12.30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις “Λώλας” στη Σουρωτή, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο τερματοφύλακας Τάσος Καράδαης, ενώ στη διάθεση του τεχνικού των “κιτρίνων” ήρθαν να προστεθούν και οι Κανούλας, Τριανταφυλλάκος και Οικονομόπουλος από την πρώτη ομάδα, προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά η αυριανή αποστολή απαρτίζεται από τους εξής 17 ποδοσφαιριστές: Παπαδόπουλος, Πολιανίδης, Μπαγκής, Νταμαρλής, Περήφανος, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Ρένια, Γιώρης, Παλιάτσος, Κουρέλλας, Καραγιάννης, Ψυχογιός, Ζυγκερίδης, Αντωνιάδης, Τριανταφυλλάκος, Κανούλας.

Όσον αφορά το θέμα του δεύτερου τερματοφύλακα ο κ. Πασσιαλής περιμένει την απάντηση της πρώτης ομάδας για τη χρησιμοποιήση του Σωκράτη Διούδη, ο οποίος μόλις επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νέων, ενώ σε περίπτωση που δε δοθεί το “πράσινο φως”, τη θέση αυτή θα κληθεί να καλύψει ο πορτιέρο της Κ-17, Παναγιώτης Σινάδος.

To Top