Επιστροφή στη δράση με παιχνίδι “παγίδα” στα Τρίκαλα! (PRESSARIS-Live, 17:00)

Επιστροφή στη δράση σχεδόν έναν μήνα μετά για τον Άρη και μάλιστα με έναν αγώνα ιδιαίτερα κρίσιμο, αλλά και “πονηρό”. Οι κίτρινοι φιλοξενούνται σήμερα (17:00) στα Τρίκαλα στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής και θέλουν τη νίκη για να “κλειδώσουν” την θέση τους στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Μεγάλος αντίπαλος του Άρη πέρα από τα Τρίκαλα είναι η αγωνιστική απραξία. Όσο κι αν προσπάθησε ο Δημήτρης Πρίφτης και οι παίκτες να την καταπολεμήσουν με τρία φιλικά και προπονήσεις σαν αυτές του καλοκαιριού σε περίοδο προετοιμασίας, άλλο επίσημος αγώνας, άλλο συνεχόμενοι επίσημοι αγώνες και ο αγωνιστικός ρυθμός μιας ομάδας…

Καλώς ή κακώς αυτά είναι τα δεδομένα και τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει “χώρος” για δικαιολογίες, γιατί ο Άρης χρειάζεται τη νίκη όχι απλά για να διατηρήσει τις πιθανότητές του για είσοδο στην πρώτη τετράδα, αλλά για να “κλειδώσει” ότι δεν θα βγει από την πρώτη εξάδα.

Αγωνιστικά οι κίτρινοι είναι ανώτεροι από τα Τρίκαλα και για να περάσουν νικηφόρα, θα πρέπει απλώς να πιάσουν τα στάνταρ απόδοσής του, κυρίως στην άμυνα. Αν καταφέρουν να περιορίσουν την δράση του Ίνγκραμ στην περιφέρεια και το καλό μακρινό σουτ του Τσούπκοβιτς, τότε θα έχουν κάνει το πιο σημαντικό βήμα για τη νίκη.

Είναι ένα θέμα το ενδεχόμενο να απουσιάσει ο Σάσα Βεζένκοφ, αλλά ο Άρης έχει παίκτες που μπορούν να βγουν μπροστά επιθετικά, ειδικά απέναντι στα Τρίκαλα που έχουν την χειρότερη άμυνα της Α1.

To Top