Επιστροφή στη δράση με παρατηρήσεις και εντατικά… μαθήματα ενόψει Ρόμα

Στο γήπεδο επιστρέφουν οι ποδοσφαιριστές του Άρη. Χθες ανήμερα της Παναγιάς είχαν ρεπό και επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, ενόψει του τελευταίου φιλικού με την Ρόμα, την Κυριακή στη Ρώμη (9.45μ.μ.).

Ο Μάκης Κατσαβάκης αναμένεται να κάνει τις παρατηρήσεις του με βάση αυτά που είδε στο τελευταίο φιλικό της Δευτέρας με τη Βέροια στο Κλεάνθης Βικελίδης (1-1). Όπως συνηθίζει θα τους δείξει σε βίντεο το φιλικό, θα τους επισημάνει τα αδύνατα σημεία της ομάδας, τα οποία χρειάζονται άμεση βελτίωση και θα μιλήσει με περισσότερες λεπτομέρειες για την τακτική της ομάδας.

Ο 59χρονος τεχνικός δεν έχει κανένα παράπονο από το πάθος και την αγωνιστικότητα της ομάδας, αλλά έχει διαπιστώσει αρκετές αδυναμίες και πάνω σε αυτές θέλει να κάνει… εντατικά μαθήματα. Το φιλικό της Κυριακής με τη Ρόμα θα είναι το τελευταίο πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το πιο δυνατό τεστ για τον Κατσαβάκη και τους παίκτες του Άρη.
Στο φιλικό με τους Ιταλούς θα έχει τη δυνατότητα να μετρήσει το βαθμό ετοιμότητας των παικτών του και πιθανόν να προβάρει το σχήμα της πρεμιέρας στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, με δεδομένο ότι μετράει δυο σημαντικές απουσίες, τους Πουλίδο και Γιαννιώτα.

To Top