ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Επιστροφή στις διπλές προπονήσεις με αρκετή τακτική

Μετά από μια αναγκαία ημέρα αποφόρτισης και σχετικής χαλάρωσης οι παίκτες του Άρη επιστρέφουν στις διπλές προπονήσεις.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, μία το πρωί και μία το απόγευμα όπως τις πρώτες ημέρες προετοιμασίας στο Άργος Ορεστικό. Το «μενού» θα περιλαμβάνει αρκετή τακτική με την μπάλα στο παρκέ μιας και αύριο θα πραγματοποιηθεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας για τη νέα σεζόν με αντίπαλο την Καστοριά.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου θέλει να δει το βαθμό ανταπόκρισης των παικτών του σε αυτά που έχουν δείξει ο ίδιος και οι συνεργάτες του ως τώρα. Είναι δεδομένο πως η ομάδα δεν είναι έτοιμη να παίξει από τώρα έναν αγώνα σε φουλ ρυθμούς, αφού ακόμα οι παίκτες σταδιακά μαθαίνουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου και εντάσσονται σταδιακά στη φιλοσοφία του 55χρονου Χαλκιδαίου προπονητή.

Απών από το σημερινό πρόγραμμα (τουλάχιστον το πρωινό) αναμένεται να είναι ο Βαλάντης Κουρτίδης, ο οποίος τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο στην προπόνηση του Σαββάτου. Θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης για τις επόμενες 10-15 μέρες και σήμερα θα αποφασιστεί αν θα επιστρέψει άμεσα στην Καστοριά ή αν θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη.

To Top