Επιστροφή στις νίκες με ντεμπούτο “Ντόμπρα” (video)

Άρης και Ορφέας συναντήθηκαν για πρώτη φορά στον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής στο πλαίσιο της 15ης και τελευταίας αγωνιστικής (28/1) τoυ πρώτου γύρου.

Οι “κίτρινοι” με τον Σίνισα Ντομπρασίνονβιτς νέο προπονητή -τότε-, αντικαταστάτη του Πάουλο Κάμπος, επικράτησαν του Ορφέα με 3-1, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Καβάλα.

Ο Άρης ξεκίνησε την αναμέτρηση φουλ επιθετικά και πριν προλάβουν να συμπληρωθούν τρία λεπτά πήρε προβάδισμα στο σκορ, με τον Πόι να βρίσκει δίχτυα με πλασέ έπειτα από σέντρα του Ν΄Λουντούλου.

Στο 28΄οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους τελική προσπάθεια, έφεραν το ματς στα ίσα, με κεφαλιά του Θεοδωρίδη. Η απάντηση του Άρη ήρθε δέκα λεπτά μετά. Ο Σουνάς έβγαλε ωραία σέντρα από τα αριστερά και ο Καπνίδης με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Κοσμίδη.

Στο 69′ ο Ν’Λουντουλού διαμόρφωσε το τελικό σκορ (3-1) με ασύλληπτο διαγώνιο σουτ με το δεξί από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Οι συνθέσεις:

Άρης: Φυσέκης, Γκίνο (81΄ Λιόνης), Σαμαράς, Λιόλιος, Φερνάντες, Καλογέρης, Πόι, Ν’Λουντουλού (85΄ Ντούνγκα), Καπνίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος (66΄ Σταυρόπουλος).

Ορφέας Ελευθερούπολης: Κοσμίδης, Κεχαγιάς, Τριανταφυλλίδης (64΄ Ζουμπούλης), Σκέντος, Αϊβάζης (81΄ Βακιρτζής), Τσίτσι, Σαβελίδης (46΄ Βραμεντσάλης), Χριστοδουλίδης, Θεοδωρίδης, Κερμενίδης, Κυγάης.

To Top