Επιστροφή στις νίκες με πειστική εμφάνιση και διατήρηση σε τροχιά κορυφής! (PRESSARIS-LIVE, 15:00)

Ως μία παρένθεση στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζεται η ισοπαλία στις Σέρρες για τον Άρη που φιλοξενεί σήμερα (15:00) την Θύελλα Φιλώτα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Οι “κίτρινοι” θέλουν να συνδυάσουν την επιστροφή στις νίκες με μία πολύ καλή από πλευράς ουσίας και θεάματος εμφάνισης, ώστε να παραμείνουν σε τροχιά κορυφής.

Εκτός από την βαθμολογική απώλεια με τον Πανσερραϊκό ο Κάμπος μετράει και απουσίες ποδοσφαιριστών, “προίκα” από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Εκτός αποστολής έμειναν τρεις παίκτες που ταξίδεψαν στις Σέρρες την περασμένη Κυριακή. Ο λόγος για τον Σουνά που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και σήμερα εκτίει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του και τους Γκόλια – Χιντασέλι που τραυματίστηκαν και θα επιστρέψουν σε φουλ αγωνιστικού ρυθμούς με τη νέα χρονιά.

Οι σκέψεις του Κάμπος για την αρχική ενδεκάδα…

Η εικόνα της σημερινής αντιπάλου του Άρη στα εκτός έδρας παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος αναγκάζει τον Πάουλο Κάμπος να διαφοροποιήσει τα σχέδια του αναφορικά με το σύστημα που παρατάσσει συνήθως την ομάδα στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο βραζιλιάνος αφήνει στην άκρη το 4-4-2 και επιλέγει από την αρχή το 4-2-3-1, θέλοντας να ρίξει το βάρος στις επιθέσεις από τις γραμμές.

Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί μόνος του ο Καπνίδης που θα απασχολήσει τους τρεις στόπερ που συνήθως επιλέγει για τα εκτός έδρας της παιχνίδια η Θύελλα.

Πόι και Ατματσίδης θα επωμιστούν το μεγαλύτερος βάρος της επιθετικής λειτουργίας του Άρη, καθώς θα παίξουν στις γραμμές με τον Αργεντινό αριστερά και τον Έλληνα επιθετικό δεξιά. Πίσω από τον μοναδικό προωθημένο του Άρη θα παίξει ο Παπαδόπουλος σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο.

Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Λεμονής και Προβατίδης, με τον πρώτο να έχει περισσότερες επιθετικές αρμοδιότητες. Αμυντικά, η τετράδα παραμένει ίδια, με τους Λιόλιο, Φερνάντες, Γιαννίτση και Γκίνο να την συνθέτουν.

To Top