Επιστροφή στις νίκες με “πεντάρα”

Επιστροφή στις νίκες για τις κορασίδες του Άρη, που επιβλήθηκαν με 5-1 του τμήματος junior του Ντίνου Κούη.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Οι κορασίδες του ΑΡΗ μας επέστρεψαν στις νίκες μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής. Μάλιστα έπαιξαν κατά διαστήματα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και έφτασαν εύκολα στην νίκη με 5-1.

Ο αγώνας από την αρχή ήταν μοιρασμένος για τις δύο ομάδες και παιχνίδι κέντρου. Στην συνέχεια οι κίτρινες σιγά-σιγά ανέβαζαν ρυθμό και έτσι πίεζαν την αντίπαλη άμυνα. Με αποτέλεσμα αυτή η πίεση να φέρει γκολ για τις κίτρινες με την Σοφία Παπαδοπούλου στο 10′ της αναμέτρησης,η οποία Σοφία με ατομική προσπάθεια που ξεκίνησε από το κέντρο του γηπέδου πέρασε δύο αμυντικούς και πλάσαρε σωστά στην δεξιά γωνία του τερματοφύλακα κάνοντας το 1-0 υπέρ του ΑΡΗ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι κίτρινες ξεκίνησαν πολύ καλά και στο 27′ της αναμέτρησης η Σοφία Παπαδοπούλου με μακρινό δυνατό σουτ κάνει το 2-0 υπέρ του ΑΡΗ.

Ο αντίπαλος όμως μπήκε στην διεκδίκηση της νίκης, αφού μείωσε το σκορ σε 2-1 στο 30′.

Στο σημείο εκείνο όμως οι κίτρινες κέρδισαν την μάχη του κέντρου και είχαν περισσότερο την κατοχή της μπάλας.

Στο 40΄ οι παίκτριες του Άρη έκαναν το 3-1 με δυνατό σουτ της Σοφίας Παπαδοπούλου μέσα στην περιοχή και τρία λεπτά αργότερα η Σοφία Παπαδοπούλου, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο έκανε το 4-1,μ ε την Σοφία να πετυχαίνει 4 γκολ στον αγώνα και να το πανηγυρίζει έντονα με τις συμπαίκτριες της.

Για να έρθει η Δήμητρα Παρούση στο 47′ με ωραίο δυνατό μακρινό σουτ να κλείσει το σκορ στο 5-1 υπέρ του ΑΡΗ.

ΑΡΗΣ (Κολλήγα, Παράσχου): Βήκα, Γουναρίδου, Μουστακλή, Aγαθαγγελίδου, Παπαδοπούλου, Παρούση, Τσιλιμπή, Θωμαδάκη,
Πολυχρονιάδου, Κιουρτσή, Σπούρα».

To Top