Επιστροφή στις νίκες σήμερα (18.00) με Κηφισιά και στόχο να κρατήσουν τον κόσμο στις κερκίδες του Nick Galis Hall!

Την επιστροφή του στις νίκες έχει στόχο ο Άρης σήμερα (18.00) στο Αλεξάνδρειο, με αντίπαλο τη νεοφώτιστη – αλλά αρκούντως έμπειρη – Κηφισιά. Οι κίτρινοι μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ την περασμένη βδομάδα επιθυμούν διακαώς να ξεκινήσουν και πάλι την προσπάθειά τους να κρατήσουν τον κόσμο τους στις κερκίδες του “Nick Galis Hall” και σήμερα έχουν την πρώτη ευκαιρία.

Ο Άρης οφείλει να κάνει ότι και στις νίκες με τις οποίες ξεκίνησε τη χρονιά. Να έχει κακή μνήμη. Πρέπει οι παίκτες του να ξεχάσουν το άσχημο αποτέλεσμα της περασμένης βδομάδας και να συγκεντρωθούν απόλυτα στο πώς θα μπορέσουν να πάρουν σήμερα το ροζ φύλλο αγώνα.

Αγωνιστικά ο Άρης είναι πιο “γεμάτη” ομάδα από την Κηφισιά, αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξει στο γήπεδο, εκεί κρίνονται όλοι και όλα άλλωστε… Τι θα προσπαθήσει να κάνει σήμερα ο Άρης; Να πιέσει τον αντίπαλό του στην άμυνα, κυρίως στην περιφέρεια και να μπορέσει να τρέξει στο ανοικτό γήπεδο, ελέγχοντας πρώτα τα ριμπάουντ, στοιχείο που ακόμα δεν έχει καταφέρει στο πρωτάθλημα, έχοντας χάσει την μάχη και στα δύο πρώτα παιχνίδια.

Οφείλει ο Άρης να γίνει και πιο δημιουργικός σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, όπου είχε μόλις 4 τελικές πάσες και 14 λάθη, άλλωστε αυτή είναι μια αναλογία που επιζητά από τότε που ήρθε στον Άρη ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Απέναντι στον Άρη θα βρεθεί μια νεοφώτιστη ομάδα, αλλά… γεμάτη εμπειρία λόγω της παρουσίας του Νίκου Λιακόπουλου και του Δημήτρη Τσαλδάρη στην περιφέρεια, αλλά και του Νίκου Μπάρλου μέσα στην ρακέτα. Είναι ομάδα που χρειάζεται προσοχή, είναι ομάδα που έχει το ίδιο ρεκόρ με τους κίτρινους, έχοντας μάλιστα κερδίσει εκτός και χάσει εντός έδρας, όμως αν ο Άρης παρουσιαστεί αρκούντως σοβαρός και συγκεντρωμένος δεν θα έχει πρόβλημα να φτάσει στη νίκη.

 

To Top