ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιστροφή στις νίκες, τίποτε άλλο! (PRESSARIS – LIVE, 17:00)

Οι παίκτες του Άρη αντέδρασαν εν μέρει στο Βερολίνο, αλλά έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι για τέταρτο σερί παιχνίδι. Σήμερα (17:00) απέναντι στον Αρκαδικό για την 15η αγωνιστική της Α1 θέλουν να συνδυάσουν την επιστροφή στο Παλέ με την επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις, να κλείσουν την οδυνηρή παρένθεση και να κοιτάξουν μπροστά με αισιοδοξία.

Το σημερινό παιχνίδι είναι η καλύτερη ευκαιρία για να αρχίσει η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη να φτιάχνει και πάλι την καλή της αγωνιστική εικόνα, αυτή που χάλασε μέσα σε 11 μέρες και τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια, στα οποία σημείωσε ισάριθμες ήττες.

Στο διάστημα αυτό χάθηκε η συνοχή της ομάδας και αυτό είναι το πρώτο που καλείται να διορθώσει ο Πρίφτης και οι παίκτες του. Ο Αρκαδικός δεν είναι ομάδα που μπορεί να απειλήσει τον Άρη υπό κανονικές συνθήκες, αλλά οι κίτρινοι με την ψυχολογία… υπό του μηδενός, οφείλουν να δουν το σημερινό παιχνίδι με πολύ μεγάλη προσοχή.

Αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν. Ο Ντομινίκ Γουότερς ναι μεν θα παίξει σήμερα αλλά δεν είναι 100% έτοιμος λόγω του μυϊκού προβλήματος στον αγκώνα του αριστερού χεριού του, ενώ οι Βασίλης Ξανθόπουλος και Θόδωρος Ζάρας επέστρεψαν από το Βερολίνο με ενοχλήσεις αλλά είναι στη διάθεση του Πρίφτη.

Δεν χρειάζονται λόγια, μόνο πράξεις, μόνο αποτελέσματα, μόνο νίκες για να γιατρευτούν οι ανοικτές πληγές από τις τέσσερις σερί ήττες. Απαντήσεις δίνονται μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και εκεί πρέπει να μιλήσουν οι παίκτες.

To Top