ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στις… πράξεις, μονόδρομος η νίκη για τον Άρη κόντρα στον Πανσερραϊκό (20:00 – PRESSARIS LIVE)

O Άρης επιστρέφει μετά από αγωνιστική απραξία τριών εβδομάδων λόγω εκλογών, αλλά και των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, υποδέχεται τον Πανσερραϊκό σήμερα (20:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, έχοντας μπει στον… μονόδρομο των πράξεων. Πράξεις που στην προκειμένη περίπτωση έχουν να κάνουν με νίκες και βαθμούς. 

Η κιτρινόμαυρη ομάδα θα υποδεχθεί στο γήπεδό της τον Πανσερραϊκό, αν και βάσει προγράμματος ο αγώνας επρόκειτο να γίνει στις Σέρρες. Η ακαταλληλότητα του γηπέδου των Σερρών, φέρνει τον Άρη σε μια πραγματικότητα: να δώσει εντός έδρας το δεύτερο από τα τέσσερα συνεχόμενα ματς στο “σπίτι” του, θέλοντας να διορθώσει τις βαθμολογικές “ανορθογραφίες” των προηγούμενων αγωνιστικών.

Τα προβλήματα ουκ ολίγα για τον Άκη Μάντζιο. Μετράει τις απώλειες των τραυματιών: Ρουπ. Σαβέριο, Ζαν Ζουλ, Βέλεθ, Μάνου Γκαρθία και Δεληζήση.

“Είναι σημαντική η απουσία του Φραν (Βέλεθ), αλλά και του Γιώργου (Δεληζήση). Δυστυχώς, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν πάντα ατυχίες. Θα είναι πιο δύσκολο το έργο της ομάδας, γιατί θα είναι αρκετό καιρό εκτός και οι δύο παίκτες. Θα προσπαθήσουμε, αν προκύψει κάποιο νέο πρόβλημα, να βρούμε τις λύσεις εσωτερικά”, όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Άρη.

Το παρών στην αποστολή δίνει και ο Σαμόρα, μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική της Κόστα Ρίκα (U23). Με αυτά τα δεδομένα, οι ποδοσφαιριστές που αποτελούν την κιτρινόμαυρη αποστολή είναι οι:

Κουέστα, Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Οντουμπάτζιο, Φατόρε, Φεράρι, Ματαρίτα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Νταρίντα, Βερστράτε, Τζούρασεκ, Πάβιτσιτς, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μενέντες, Κάρλσον, Μορόν, Σαμόρα, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

Την ίδια ώρα, ο Πάμπλο Γκαρσία πήρε 21 ποδοσφαιριστές και αυτοί είναι οι: Χοβάν, Κατσίκας, Τσιλιγγίρης, Αυλωνίτης, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρεμ, Πηλέας, Πεταυράκης, Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Στάϊκος, Κολομπίνο, Ουεντραόγκο, Μορέϊρα, Σοφιανός, Τομάς, Μούργος, Χατζηστραβός, Μασκανάκης, Άλεξιτς, Γούλερι.

Εκτός αποστολής έμειναν ο Στίνα που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ο Ντάνκερλουι που υποφέρει από ίωση, ο Μασαρίποφ που θα ενταχθεί από Δευτέρα στις προπονήσεις και οι Χάγιεκ, Τσαγκαλίδης, Μπαιροβιτς, Καρασαλίδης, Οικονόμου, Τσομπανίδης, Παπαβασιλείου.

Διαιτητές: Περράκης (Σινιοράκης, Β.Μωυσιάδης, 4ος Τσιάρας,, VAR Τζήλος, Παπαδάκης)

To Top