ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιστροφή στις προπονήσεις, τρεις έκαναν ατομικό, άδεια σε Ραούλ Μπράβο και Κόκε

Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Αρη, οι οποίοι επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά από μια εβδομάδα.

Σε ό,τι αφορά τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, τόσο ο Μπάμπης Παυλίδης (ξεκίνησε το τρέξιμο) όσο και ο Νίκος Γεωργιάδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, όπως ενημέρωσε το arisfc.gr σημειώνοντας ακόμη:

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε σήμερα και ο Αλέξης Καλογέρης, ο οποίος έχει ένα χτύπημα στη γάμπα, «σουβενίρ» από το παιχνίδι με τον Έβρο Σουφλίου. Ο 29χρονος μέσος αναμένεται να προφυλαχτεί από το φιλικό της Τετάρτης (30/12, 15:30) με τον Αγροτικό Αστέρα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Να σημειωθεί ότι από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζαν οι Ραούλ Μπράβο και Σέρχιο Κόκε. Στους δύο Ισπανούς ποδοσφαιριστές δόθηκε επιπλέον άδεια για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους αντίστοιχα.

Για αύριο, Τρίτη, υπάρχει προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου», ενώ το πρωί οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα περάσουν κατά γκρουπ από αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις.

 

To Top