Επιστροφή στους πάγκους για Βετούλα

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας ανακοίνωσε τη μεγάλη επιστροφή, αυτή του Νίκου Βετούλα στον πάγκο της ομάδας. Ο 46χρονος τεχνικός έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους των μελανόλευκων, με σκοπό να ηγηθεί της προσπάθειας στο επόμενο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Μετά από διάλειμμα πέντε ετών, στο οποίο εργάστηκε σε Προμηθέα Πάτρας, Ρέθυμνο, Κολοσσό και Ιωνικό Νικαίας, ο Νίκος Βετούλας αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση του Απόλλωνα Πάτρας και να αποτελέσει τον “καπετάνιο” για δεύτερη φορά στη διάρκεια της προπονητικής του καριέρας.

Η οικογένεια του Α.Σ. Απόλλων Πάτρας με χαρά καλωσορίζει την επιστροφή του Νίκου Βετούλα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας” αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Απόλλωνας Πάτρας.

Η πρώτη θητεία του στον πάγκο της αχαϊκής ομάδας ήταν από το 2010 έως το 2015, όταν την είχε οδηγήσει από τη Β’ Εθνική στην επιστροφή στη Basket League. Πλέον, κι ενώ την τελευταία τριετία αυτή βρίσκεται στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία, θα επιχειρήσει να την επαναφέρει στα μεγάλα σαλόνια.

To Top