ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιστροφή στο γήπεδο, βαρύ κλίμα, αλλά και μονόδρομος να “ξεπλύνουν” την βραδιά της ντροπής!

Ο Άρης επιστρέφει σήμερα στο γήπεδο, μετά από την πιο βαριά και δύσκολη Κυριακή των τελευταίων χρόνων. Έχοντας μερικές ώρες μόνο να διαχειριστεί την κατάσταση σοκ και να αναζητήσει διεξόδους και αντανακλαστικά για να αποδράσει από την μεγάλη ντροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ, η οποία τον έφερε στα σχοινιά!

Ο Άρης γνώρισε την πιο βαριά ήττα της ιστορίας του στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Άρης του Άκη Μάντζιου έγραψε μια τεράστια μαύρη σελίδα στην ιστορία του. Την πιο μαύρη με το 0-5 να στοιχειώνει το Κλεάνθης Βικελίδης.

Όπως σημειώσαμε και στα προηγούμενα ρεπορτάζ, ο κόσμος του Άρη είναι πληγωμένος. Οι ποδοσφαιριστές του Άρη πήραν την ευθύνη. Στα όσα έγιναν στα αποδυτήρια με την παρουσία της αντιπροσωπείας των οργανωμένων οπαδών από την πλευρά των ποδοσφαιριστών μίλησαν οι Γιώργος Δεληζήσης και Μπρούνο Γκάμα, οι οποίοι τόνισαν: “έχετε δίκιο. Ζητάμε συγγνώμη. Εμείς φταίμε. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη. Είναι ντροπή για εμάς. Εμείς φταίμε δεν θα επαναληφθεί. Θα επανορθώσουμε”.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Θόδωρος Καρυπίδης προτίμησε να ηρεμήσει και να μην κατέβει στα αποδυτήρια. Τελικά άλλαξε απόφαση, καθώς θέλησε να μιλήσει με “σκληρή γλώσσα” προς τους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να τους ταρακουνήσει για το κάζο που έπαθαν.

Στη διάρκεια της ομιλίας του προς τους παίκτες ο Καρυπίδης είπε πως “είναι η μεγαλύτερη ντροπή στα 7 χρόνια που είμαι στην ομάδα” και πρόσθεσε πως “είστε αδικαιολόγητοι, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παρουσιαστήκατε νωθροί, γιατί κάναμε μία τόσο άσχημη εμφάνιση”.

Φυσικά στο κάδρο των ευθυνών, τεράστιο είναι το μερίδιο που αναλογεί στον προπονητή της ομάδας τον Άκη Μάντζιο. Σε ένα τέτοιο αγωνιστικό Βατερλό, κανείς δεν μπορεί να είναι άμοιρος ευθυνών. Ο Έλληνας προπονητής συνεχίζει μέσα σε αυτό το βαρύ κλίμα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν τέθηκε θέμα προπονητή. Είτε από την πλευρά του Καρυπίδη, είτε από την πλευρά του Μάντζιου. Τουλάχιστον προς το παρόν.

Όπως σημειώσαμε και παραπάνω ειπώθηκαν πολλά στην βραδιά της ντροπής. Όμως από σήμερα τα λόγια έχουν… σωθεί. Ο καταλογισμός των ευθυνών και η αναζήτηση των λύσεων για την ανάκαμψη της ομάδας είναι μονόδρομος και απαιτούνται πράξεις για να “ξεπλυθεί” μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

To Top