ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιστροφή στο γήπεδο για τον Άρη και έναρξη προετοιμασίας για το ντέρμπι…

Μετά τις πολύτιμες χθεσινές “ανάσες” κυρίως για όσους αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναθηναϊκό από σήμερα μόνο… ΠΑΟΚ, στο μυαλό τεχνικού τιμ και παικτών!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν δώσει ραντεβού για το απόγευμα στο Νέο Ρύσιο, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Τόλης Τερζής θα καθοδηγήσει την ομάδα και σε αυτό το ντέρμπι από τον πάγκο, ακόμα κι αν μέσα στην εβδομάδα υπάρξει οριστική συμφωνία με προπονητή.

Ο 48χρονος κόουτς είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, καθώς ευτυχώς για τον ίδιο και την ομάδα του, δεν υπήρξαν απώλειες κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Στόχος του Άρη είναι να επαναλάβει και την Κυριακή την πολύ καλή εικόνα που είχε κόντρα στους “πράσινους” μεσοεπιθετικά δείχνοντας παράλληλα βελτίωση σε τομείς που δεν ήταν απόλυτα σταθερός.

Πρόκειται άλλωστε για ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, καθώς εκτός του ότι είναι εκτός έδρας κάτι που αυξάνει τον δείκτη δυσκολίας του, έχει τον χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ο Άρης έχει τον τρόπο του μέσα στη Τούμπα, καθώς πέρσι ήταν καλύτερος και στα δύο ματς, αλλά έφυγε με δύο ισοπαλίες (1-1), τόσο για τον θεσμό του Κυπέλλου, όσο και για το πρωτάθλημα.

 

To Top