ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στο γήπεδο ενόψει… ΑΕΚ, ζητείται κίνητρο για τους παίκτες του Άρη

Ρεπό είχε το πρόγραμμα χθες για τους ποδοσφαιριστές του μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, που θα απασχολήσει από σήμερα και πάλι μιας και θα είναι ξανά αντίπαλος, αυτή τη φορά στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το ζητούμενο για τους κιτρινόμαυρους είναι να βρεθεί κίνητρο με την έναρξη του δεύτερου γύρου των πλέι οφ και η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική. Είναι δεδομένο ότι ο Άκης Μάντζιος είναι προβληματισμένος για την εικόνα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη με την ΑΕΚ.

Τα πολλά λάθη στοίχισαν στους κιτρινόμαυρους οι οποίοι δέχτηκαν δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης με αντίπαλο την ΑΕΚ. Κάτι στο οποίο στάθηκε ο προπονητής του Άρη και το οποίο πρέπει να το διορθώσει.

Είναι γεγονός ότι υπάρχει έλλειψη ουσιαστικού κινήτρου (συγκριτικά με τους υπόλοιπους) που έχει να διαχειριστεί ο Άρης στα πλέι οφ, αλλά εδώ έρχεται και η ανάγκη διαχείρισης υλικού προς αποφυγήν τραυματισμών αλλά και περαιτέρω επιβάρυνσης αυτών που μήνες τώρα τραβούν το κουπί.

Κι ένα σημαντικό σημείο αναφοράς είναι να αξιοποιηθούν τα φετινά πλέι οφ ως… τυφλοσούρτης για τη νέα σεζόν. Ναι μεν μια ήττα από την ΑΕΚ, μπορεί να μην αλλάζει κάτι σε βαθμολογικό επίπεδο αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως στοιχείο για όλα όσα σκοπεύει να κάνει ο Άρης το καλοκαίρι, προκειμένου να παρθούν σημαντικές αποφάσεις.

To Top