Επιστροφή στο γήπεδο με… κωδικό πρόκρισης ενόψει των δυο νέων “τελικών” με την Μακάμπι

Επιστροφή στο γήπεδο με… κωδικό πρόκρισης ενόψει των δυο νέων “τελικών” για τον Άρη!

Ο Χερμάν Μπούργος δίνει σήμερα νέο προσκλητήριο για τους παίκτες του, ξεκινώντας επί της ουσίας την προετοιμασία για το πρώτο ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Όπως υπογράμμισε με έμφαση η κιτρινόμαυρη ομάδα θα πάρει ανάσες, προκειμένου να ανασυνταχθεί και να ετοιμαστεί για τους δυο νέους “τελικούς” με την ομάδα του Ισραήλ. Ο προπονητής του Άρη γνωρίζει ότι στην επόμενη φάση, αυξάνεται και ο βαθμός δυσκολίας και θέλει να παρουσιάσει τον Άρη ακόμη πιο έτοιμο στους αγώνες της 4ης και 11ης Αυγούστου.

Ήδη οι κιτρινόμαυροι έχουν κάνει focus στον αντίπαλο τους, ξέρουν τις δυσκολίες, αλλά συνεχίζουν με την ίδια αποφασιστικότητα και το ίδιο πάθος.

Από χθες επισημοποιήθηκε και η παρουσία του Μάνου Γκαρθία, μια και είναι στην λίστα των ποδοσφαιριστών που δήλωσε η ΠΑΕ στην UEFA για τα παιχνίδια στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Υπενθυμίζουμε τους παίκτες: Μπράμπετς, Χατζηιωάννου, Κουέστα, Νταμπό, Ντιόπ, Ντουκουρέ, Μάνου Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία, Γκρέι, Ιτούρμπε, Καρακασίδης, Φαμπιάνο, Μαντσίνι, Μαρμαρίδης, Εμπακατά, Οντουμπάγιο, Λουίς Πάλμα, Πίρσμαν, Σγούρος, Σιαμπάνης, Καμάτσο, Τανούλης, Mαζικού, Παναγίδης.

To Top