ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στο γήπεδο με το μυαλό στην ΑΕΚ για να “κλειδώσει” την Ευρώπη

Επιστροφή στο γήπεδο από σήμερα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη με το μυαλό στην… πρόκληση κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Άρης πέτυχε την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ, άφησε τον Αστέρα 11 βαθμούς πίσω κι από σήμερα ξεκινάει την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ (15:00) και πάλι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

H ομάδα του Άκη Μάντζιου θα έχει όλη την εβδομάδα να προετοιμαστεί για ένα επίσης καθοριστικό παιχνίδι, στο οποίο με νίκη θα έχει εμφατικά στείλει το μήνυμα για την Ευρώπη και την 2η θέση. Με νέο “τρίποντο” οι κιτρινόμαυροι θα αφήσουν στο -9 την ΑΕΚ, βυθίζοντας την παράλληλα ακόμη περισσότερο στην εσωτερική κρίση που έχει. Την ίδια ώρα, όπου ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό και ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να περάσει από την δύσκολη έδρα του Αστέρα Τρίπολης.

Σε ότι αφορά τα δεδομένα των δυο ομάδων ο Άρης θα έχει την ευκαιρία με καθαρό μυαλό να δουλέψει για το παιχνίδι αυτό, ενώ η ΑΕΚ έχει το κρίσιμο παιχνίδι για τα ημιτελικά του κυπέλλου την Τετάρτη με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μάντζιος θέλει να δουλέψει ιδιαίτερα στις αδυναμίες που έδειξε η ομάδα στο κακό πρώτο ημίχρονο με τον Αστέρα και να “χτίσει” στην εικόνα που έδειξε στο δεύτερο 45λεπτο, κάτι που υπογράμμισε κι ο ίδιος στις δηλώσεις του: “Το σημαντικό είναι να έχουμε εμείς την εικόνα που πρέπει, τη διάθεση και τη σοβαρότητα για να κερδίζουμε. Αν παρουσιαζόμαστε όπως στο δεύτερο ημίχρονο, θα κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει, την έξοδο στην Ευρώπη και τη δεύτερη θέση”.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στο γήπεδο με το μυαλό στην ΑΕΚ

Επιστροφή στο γήπεδο με το μυαλό στην ΑΕΚ για τους ποδοσφαιριστές του Άρη μετά το χθεσινό ρεπό.

Ευκαιρία για ανάσες πήραν χθες οι παίκτες του Άρη καθώς είχαν ρεπό και θα επανέλθουν σήμερα στις προπονήσεις ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» χρειάζονται τόσο σωματική όσο και ψυχολογική ξεκούραση καθώς δίνουν συνεχόμενα παιχνίδια ανά τρεις μέρες, ενώ στον ημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ τα έδωσαν όλα στον αγωνιστικό χώρο.

Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την Α.Ε.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (05/07, 19:15), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής (Play Off) του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

To Top