ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Επιστροφή στο γήπεδο, μπαίνει και ο Τσαϊρέλης

Μετά το ρεπό που έδωσε στην ομάδα του ο Δημήτρης Πρίφτης χθες λόγω του δύσκολου ταξιδιού για την επιστροφή από την Βενετία, οι παίκτες επιστρέφουν σήμερα στο γήπεδο για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους. Παρών και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης.

Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Μία από τις πιο ισχυρές επιλογές είναι η Moneysafe, μαζί με την κάρτα της. Διαβάστε αναλυτικά στο foxbet.gr τα πάντα για τα όριά της, τις παροχές, τι προσφέρει, την ταχύτητα στις πληρωμές και γενικά τα πάντα γύρω από το ισχυρό entry της αγοράς.

Ο Έλληνας φόργουορντ – σέντερ ολοκλήρωσε το πρόγραμμα των θεραπειών για τις ενοχλήσεις στον αχίλλειο και σήμερα λογικά θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Δημήτρης Πρίφτης εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά τον περιμένει αύριο να είναι παρών στο φιλικό παιχνίδι με την Μπεσίκτας στο Αλεξάνδρειο, σε αντίθεση με τον Βίκτορ Σανικίτζε, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπείες για να γυρίσει το συντομότερο δυνατόν, αν και είναι δύσκολο να προλάβει και το μεθεπόμενο φιλικό, στις 28 Σεπτεμβρίου, με την Στεάουα στο Βουκουρέστι.

To Top