Επιστροφή στο γήπεδο, όλη η ενέργεια και η προσοχή στραμμένη στο ματς με τον ΟΦΗ

Επιστροφή στο γήπεδο για τους ποδοσφαιριστές του Άρη σήμερα, όλη η ενέργεια και η προσοχή στραμμένη στο ματς με τον ΟΦΗ.

Χθες, οι κιτρινόμαυροι είχαν ρεπό. Από σήμερα θα βρεθούν στο Νέο Ρύσιο για να ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με την ομάδα της Κρήτης. Το πρώτο από τα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου και τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του Μουντιάλ του Κατάρ.

Η πραγματικότητα όμως είναι σκληρή και δεδομένη: ο Άρης έχει μπροστά του τέσσερα παιχνίδια μέχρι την μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του Μουντιάλ. Θα αντιμετωπίσει κατά σειρά ΟΦΗ (εντός), Ατρόμητο (εκτός), Λαμία (εντός), ΠΑΣ (εκτός), τέσσερα παιχνίδια όπου το απόλυτο των νικών είναι μονόδρομος.

Ο Άλαν Πάρντιου μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τόνισε πως σίγουρα “πονάει” εκείνη η ήττα την ομάδα του, αλλά παρόλα αυτά κρατάει τα θετικά στοιχεία που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του στον αγωνιστικό χώρο. Πάνω σε αυτά θέλει να δουλέψει για να αναστραφεί η κατάσταση.

Παράλληλα τόνισε πως ο Άρης χρειάζεται βελτίωση στα στημένα κάτι που πλήρωσε ακριβά, ενώ έκανε λόγο για τους παίκτες-κλειδιά που έλειπαν από την ομάδα.

To Top