ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Επιστροφή στο Παλέ μετά την 8ήμερη άδεια, αρχίζει η προετοιμασία για το Περιστέρι

Οι παίκτες του Άρη επιστρέφουν σήμερα στο Παλέ μετά την 8ήμερα άδειά τους, για να αρχίσουν την προετοιμασία, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με το Περιστέρι, για την 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League.

Οι κίτρινοι αναμένεται να ξεκινήσουν σήμερα την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με αντίπαλο το Περιστέρι, ένα ματς που πιθανότατα θα γίνει τη Μεγάλη Τετάρτη.

Οι αθλητές του Άρη θα πατήσουν και πάλι το παρκέ του Παλέ μετά την οκταήμερη άδεια που κέρδισαν από τον Σάββα Καμπερίδη, μετά τη νίκη τους επί του Ιωνικού.

Στον Άρη γνωρίζουν πως απέναντί τους θα συναντήσουν μια πολύ ποιοτική ομάδα, όπως είχε τονίσει ο κόουτς των κίτρινων και υποχρέωσή τους είναι να παρουσιάσουν όσο το δυνατόν καλύτερο πρόσωπο.

Δυστυχώς για τον Άρη αυτό το ματς γίνεται σε απόσταση 17 ημερών από την ημέρα που αγωνίστηκαν κόντρα στον Ιωνικό Νίκαιας.

Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες του Άρη θα πρέπει να φανούν ανταγωνιστικοί για να κλείσουν τη χρονιά όσο πιο όμορφα γίνεται, αν και θα παραταχθούν χωρίς τον Κουίντον Ντεκόζι.

To Top