ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιστροφή στο παρκέ για… πολλή και σκληρή δουλειά, σκέψεις για φιλικό

Το ματς με την ΑΕΚ (8/12) μπορεί ακόμα να… αργεί για τον Άρη, ωστόσο, οι “κιτρινόμαυροι” οφείλουν να δουλέψουν συστηματικά και πολύ για να βελτιώσουν την εικόνα τους.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Το προσεχές Σαββατοκύριακο δεν θα γίνουν αγώνες για τη Basket League, λόγω των αγώνων της Εθνικής ομάδας στο “παράθυρο” της FIBA και έτσι οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να επωφεληθούν της διακοπής, προκειμένου να παρουσιάσουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

Ενδεχομένως να προγραμματιστεί και μία φιλική αναμέτρηση, ώστε να διατηρήσει τον ρυθμό της η ομάδα και να δοκιμάσει ορισμένα πράγματα ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Στόχος σε αυτό το δεκαήμερο άλλωστε είναι να δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες τους, να βελτιώσουν την εικόνα τους, αλλά και να πάρουν τα αποτελέσματα που έχουν ανάγκη, τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

Μετά το διήμερο ρεπό που δόθηκε από τον Βαγγέλη Αγγέλου, οι παίκτες του Άρη επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις με μοναδική εξαίρεση τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος βρίσκεται στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας.

To Top