ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιστροφή του Άρη στο… εξωτερικό, η 4η φορά στην Αυστρία από το 2006 και μετά! (photos)

Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Άρη θα πραγματοποιηθεί από σήμερα σε περιοχή κοντά στο Γκρατς της Αυστρίας μέχρι της 8 Ιουλίου. Στο διάστημα αυτό η ομάδας θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια με Ερυθρό Αστέρα, Χάιντουκ και Λοκομοτίβ Μόσχας.

Μatchcombo στη Stoiximan: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικές αγορές σε ένα στοίχημα πριν & κατά τη διάρκεια του ίδιου αγώνα!

Αυτή θα είναι η 4η φορά (από το 2006 και μετά) που ο Άρης θα προετοιμαστεί στην Αυστρία, ενώ μετά το περσινό καλοκαίρι που ήταν ιδιαίτερο λόγω covid, οι κιτρινόμαυροι θα επιστρέψουν στο εξωτερικό, καθώς οι τελευταίες εκτός των συνόρων προετοιμασίες έγιναν στην Ολλανδία.

Ας θυμηθούμε τις προηγούμενες τρεις φορές στην Αυστρία:

Ζέεφελντ (Αυστρία), 2008/09

Επιλογή Ντούσαν Μπάγεβιτς το Ζέεφελντ της Αυστρίας, όμως η προετοιμασία διεξήχθη εν τέλει υπό τις οδηγίες του Κίκε Ερνάντεθ στην δεύτερη θητεία του στον Άρη. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός επέλεξε το εξαιρετικό προπονητικό κέντρο στην Αυστρία, ωστόσο τον… πρόλαβε η φυγή του από τον Άρη λίγες μέρες πριν την έναρξη του βασικού σταδίου.

Κίτσμπουελ (Αυστρία), 2010/11

Με 22 παίκτες ξεκίνησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας υπό τις οδηγίες του Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Το ρόστερ του Άρη δεν ήταν ολοκληρωμένο και γι αυτό ταξίδεψαν και νεαροί ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής, οι οποίοι ωστόσο υπέγραψαν συμβόλαια επαγγελματικά, καθώς έπεισαν τον Αργεντινό τεχνικό για την προαγωγή τους στη πρώτη ομάδα.

Ζέεφελντ (Αυστρία), 2011/12

Για δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια η προετοιμασία του Άρη διεξαγόταν στο εξαιρετικό Ζέεφελντ της Αυστρίας. Στις Αυστριακές Άλπεις ο Σάκης Τσιώλης με τους 28 ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του ξεκίνησε το «μοντάρισμα» του Άρη της νέας χρονιάς.

To Top