ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή του Άρη στο “σπίτι” του με στόχο τη νέα νίκη κόντρα στον Βόλο (19:30 – PRESSARIS LIVE)

Επιστροφή του Άρη στο “σπίτι” του μετά από έξι σερί αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με έναν και μοναδικό στόχο: τη νέα νίκη κόντρα στον Βόλο (19:30 – PRESSARIS LIVE) και την εξασφάλιση και μαθηματικά της παρουσίας του στα πλέι οφ με το βλέμμα στην τετράδα.

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν τη νίκη συνεχίζοντας το αήττητο σερί τους, έχοντας μειώσει τα αγωνιστικά τους προβλήματα. Ο Άκης Μάντζιος υπολογίζει σήμερα τόσο τον Ζουλ μετά από 1,5 μήνα απουσίας, όσο και τον Τζούρασεκ, οι οποίοι ήταν τραυματίες, αλλά και τον Οντουμπάτζιο, μια και εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του.

Είναι σίγουρο ότι θα ήθελε και τον Φαμπιάνο, ο οποίος ναι μεν έβγαλε τις τελευταίες δυο μέρες το προπονητικό πρόγραμμα, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος για να είναι παρών στο παιχνίδι. Όπως σχολίασε και ο Έλληνας τεχνικός του Άρη: “Σχεδόν είμαστε γεμάτοι πια! Όλα τα παιδιά συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις. Από εκεί και πέρα, όμως, θα αξιολογήσουμε την κατάσταση και θα δούμε πώς θα πράξουμε με αυτούς που επέστρεψαν. Γιατί, το να επιστρέφει κάποιος μετά από καιρό, δεν σημαίνει ότι είναι έτοιμος και να παίξει. Το θετικό είναι ότι το γκρουπ μεγαλώνει και αυτό μας χαροποιεί εν όψει του φινάλε της κανονικής περιόδου και του επαναληπτικού του Κυπέλλου”.

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζιο, Φεράρι, Φατόερ, Μπράμπετς, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Μάνου Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Σαβέριο, Μπένετ, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

Εκτός αποστολής έμειναν εκτός από τον Φαμπιάνο και οι Μοντόγια (για λόγους αποφόρτισης), Ντουκουρέ, Πάρντο, Ρουπ. Ματαρίτα, Δεληζήσης, Χριστοδουλόπουλος, Κυριαζής, Αγοραστός.

Με νέο προπονητικό δίδυμο έρχεται στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Βόλος… Ο Χρήστος Κόντης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία μαζί με τον Αλέξανδρο Τζιόλη. Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή. Αυτοί είναι οι εξής: Κόβατς, Παπαδόπουλος, Τάχατος, Αλχο, Σιέλης, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Λούνα, Κίτσος, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ, Μπερτογλιο, Ντε Καμπς, Ολιβέρα, Κόμπα, Ασεχνούν,Μωραΐτης, Γκαρσία.

Διαιτητής: Γκάμαρης
Βοηθοί: Παπαδάκης, Μηνούδης
VAR: Βεργέτης, Στεφανής
Τέταρτος: Πολυχρόνης

To Top