ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή του Βέλεθ στον Άρη! Προφορική συμφωνία για δύο χρόνια

Ραγδαίες εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο του Άρη! Οι κιτρινόμαυροι ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον Φραν Βέλεθ, ο οποίος επιστρέφει μετά από τρία χρόνια στο Κλεάνθης Βικελίδης!

Ο Ισπανός αμυντικός θα φοράει τη φανέλα του Άρη και πάλι, για τα επόμενα δυο χρόνια… Είχε προηγηθεί μια σειρά συζητήσεων που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας μέχρι τώρα και εξελίχθηκε σε χάπι εντ, με το τελικό deal.

O 32χρονος Ισπανός μετά την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, συνέχισε με την Αλ Φατέχ στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Μετά την αποχώρηση του από το Κλεάνθης Βικελίδης είχε κάνει προσφυγή διεκδικώντας ένα ποσό από τα οφειλόμενα του Άρη και τις τελευταίες μέρες στο πλαίσιο των συζητήσεων με τους κιτρινόμαυρους για τη τακτοποίηση της υπόθεσης, έδειξε διατεθειμένος να επιστρέψει στους κιτρινόμαυρους ρίχνοντας “γέφυρες”.

Μάλιστα, είχε συνομιλία με τον Θόδωρο Καρυπίδη, στον οποίο διεμήνυσε την επιθυμία του να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Άρη, αλλά και τους δεσμούς που είχε με τους κιτρινόμαυρους από την προηγούμενη παρουσία του, όντας αρχηγός της ομάδας και άσχετα με τα όσα επακολούθησαν. Ο Βέλεθ γνωρίζει από Άρη και ελληνικό ποδόσφαιρο, στοιχεία που όπως φυσικό έπαιξαν σημαντικό ρόλο για την συμφωνία.

Με την επιστροφή του Βέλεθ, αλλά και την προ των πυλών συμφωνία με τον Βραζιλιάνο Μισέλ, ο Άρης αποκτά μια τετράδα στόπερ με τρεις έμπειρους ποδοσφαιριστές και τον νεαρό Βραζιλιάνο.

Ο Βέλεθ με την Αλ Φατέχ αγωνίστηκε σε 23 αγώνες, έχοντας μια ασίστ. Τελευταίο του παιχνίδι ήταν στις 27 Μαΐου κόντρα στην Νταμάκ. Στο φετινό πρωτάθλημα στις δυο πρώτες αγωνιστικές ήταν μια φορά στον πάγκο, χωρίς να παίξει και μια εκτός αποστολής.

 

 

To Top