ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιστροφή Τσιαρτσιάνη στον Άρη, μετά από 11 χρόνια! “Μου άρεσε που ξαναέπαιξα με τα κιτρινόμαυρα”, δήλωσε στο PRESSARIS

Η Μαρία Τσιαρτσιάνη, μετά από έντεκα ολόκληρα χρόνια, φόρεσε ξανά την κιτρινόμαυρη φανέλα της και αγωνίστηκε στο σημερινό ματς των γυναικών του Άρη με τον Πορφύρα!

Η Τσιαρτσιάνη, η οποία είναι κοντά στην ομάδα εδώ και λίγο καιρό και μάλιστα συμμετέχει σε κάποιες προπονήσεις, αντικατέστησε την Κέισι Γκάνο και αγωνίστηκε ως διαγώνια, μία θέση την οποία είχε πολλά χρόνια να παίξει, αφού κατά κύριο λόγο ήταν κεντρικός.

Η πρωταθλήτρια του μπιτς βόλεϊ, που για χάριν του είχε απαρνηθεί τη σάλα, μίλησε στο PRESSARIS για την επιστροφή της στον Άρη – το δελτίο της όλα αυτά τα χρόνια ήταν στον σύλλογο και ενεργό –, για τα συναισθήματά της και τη συνέχεια.

«Ήταν λίγο ξαφνικό όλο αυτό και δεν πρόλαβα να το συνειδητοποιήσω, καθώς προέκυψε χθες το βράδυ. Οι άνθρωποι της ομάδας μου ζήτησαν ν΄ αντικαταστήσω μία αθλήτρια που τραυματίστηκε και από την στιγμή που τον τελευταίο καιρό συμμετέχω σε κάποιες προπονήσεις της ομάδας, το έκανα», τόνισε αρχικά, για να προσθέσει:

«Ήταν μία πολύ ευχάριστη εμπειρία. Μου άρεσε που ξαναέπαιξα με τη φανέλα του Άρη, την οποία φόρεσα για τελευταία φορά το 2005».

Τέλος, ερωτηθείσα για τη συνέχεια είχε να πει:

«Δεν ξέρω ακόμα αν θα συνεχίσω. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους του Άρη, μου είναι ευχάριστο και οικείο το κλίμα. Θα δούμε…».

To Top