ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιστροφή των βαθμών στα Χανιά, ανοιχτή η υπόθεση των “ύποπτων” αγώνων Λαμίας και Απόλλωνα

Τακτοποιήθηκε το θέμα με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τον Ανέστη Χατζηλιάδη και η ομάδα των Χανίων πήρε πίσω τους τρεις βαθμούς, που της είχαν αφαιρεθεί.

Οι Χανιώτες είχαν λάβει προθεσμία από τη διοργανώτρια αρχή της Stoiximan.gr Football League προκειμένου να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους προς τον 26χρονο αμυντικό, κάτι που τελικά συνέβη, με τον ΑΟΧ να παίρνει σημαντική βαθμολογική «ανάσα» ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωσηπορτάζ: «Σας ενημερώνουμε ότι επιστρέφονται τρεις ( 3 ) στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ, οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί την 04-04-2017 δυνάμει σχετικής απόφασης της FOOTBALL LEAGUE και σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 33/2017 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ. Η επιστροφή των βαθμών λαμβάνει χώρα εμπροθέσμως και νομίμως λόγω πληρωμής του δικαιούχου ποδοσφαιριστή  ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗ ΑΝΕΣΤΗ και σύμφωνα με το άρθρο 24 παράγραφος 5 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ».

Έπειτα από έναν χρόνο η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάνθηκε για τέσσερις αναμετρήσεις που είχαν χαρακτηριστεί «ύποπτοι». Συγκεκριμένα, άνευ αντικειμένου κρίθηκε η εξέταση του αγώνα Αχαρναϊκός – Ζάκυνθος, ενώ για τις αναμετρήσεις Κέρκυρα – Αναγέννηση Καρδίτσας, Αναγέννηση Καρδίτσας – Αχαρναϊκός δεν υπάρχουν, σύμφωνα με την Επιτροπή, επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγησή του.

Σε ό,τι αφορά στον αγώνα Απόλλων – Παναιγιάλειος, επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για χειραγώγηση ως προς την «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν υπάρχουν, ενώ η ΕΕΑ έκανε γνωστό ότι παρέλκει η επιβολή αφαίρεσης της ομάδας του Αιγίου από τα έντυπα παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης.

Υπό διάσκεψη παραμένουν τρία ακόμα ματς, το Λαμία – Αναγέννηση Καρδίτσας, Παναχαϊκή – Απόλλων Σμύρνης και το Πανελευσινιακός – Ξάνθη

Αναλυτικά:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Κρίνεται άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα.

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Υπό διάσκεψη)

ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ– ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΡΧΑΝΑΪΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει ότι α) δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για χειραγώγηση του αγώνα ως προς την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ και β) παρέλκει η επιβολή της αφαίρεσης της ομάδας της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ από τον πίνακα των ΠΑΕ που μπορούν να συμπεριληφθούν στα έντυπα παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ ΑΕ και όλων των άλλων εταιρειών που νόμιμα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με αντικείμενο τον στοιχηματισμό.
.
ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Υπό διάσκεψη)

ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Υπό διάσκεψη)

ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ».

To Top