Επιστρoφή στις προπονήσεις με το μυαλό στον Καμπανιακό

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Άρη, μετά το καθιερωμένο ρεπό της Δευτέρας, με τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Οι «κίτρινοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο ματς με τον Καμπανιακό, όπου θ΄ απουσιάσει ο τιμωρημένος Φερνάντες.

Όπως ενημέρωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη: «Μετά το ρεπό της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ επέστρεψαν σήμερα το απόγευμα στις προπονήσεις ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Καμπανιακό (08/02, 15:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Η προπόνηση έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και το θετικό είναι ότι ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.

Να σημειωθεί ότι στον κυριακάτικο αγώνα θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Βάσκο Φερνάντες (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες).

Αύριο, Τετάρτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει το πρωί ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο του Κλεάνθης Βικελίδης και το απόγευμα προπόνηση με ασκήσεις τακτικής στο «Δασυγένειο»».

To Top