Επιτέλους ήταν Ελλάδα και νίκησε (2-1) τη Σουηδία (videos)

Μετά την κακή εμφάνιση στο Κόσοβο, η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου εμφανίστηκε μεταμορφωμένη προς το καλύτερο, έβγαλε ψυχή και τσαμπουκά στο χορτάρι του ΟΑΚΑ και κατάφερε να «λυγίσει» τη Σουηδία με σκορ 2-1.

Αποτέλεσμα που φέρνει τη γαλανόλευκη στους 6 βαθμούς μετά από 4 αγωνιστικές και στο -3 από την αποψινή αντίπαλό της, συνεχίζοντας να ελπίζει για την κατάληψη της δεύτερης θέσης.

Την ίδια ώρα, όμως, η Ελλάδα έδειξε πόσο αδίκησε τον εαυτό της κόντρα σε Γεωργία και Κόσοβο, αφού η σημερινή της εμφάνιση δεν είχε καμία σχέση με το… έκτρωμα των δύο περασμένων αγώνων που ψαλίδισαν τις ελπίδες πρόκρισης.

Ο Μπακασέτας με… παλικαρίσιο γκολ μετά από συνδυασμό με τον Δουβίκα έκανε το 1-0 για να έρθει ο Παυλίδης από ασίστ του Τζόλη να γράψει το 2-0. Οι Σουηδοί μείωσαν στο τελικό σκορ με τον Κουάεσον.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Μπακασέτας, Δουβίκας, Παυλίδης.

Σουηδία: Όλσεν, Γιόχανσον, Χελάντερ, Λίντελεφ, Αουγκούστινσον, Κλάεσον, Όλσον, Σβάνμπεργκ, Φόρσμπεργκ, Κουλουσέβσκι, Ίζακ.

To Top