Επιτυχημένη συμφωνία με Νέτο! Ο Άρης γλιτώνει 600.000 ευρώ

Μια ευχάριστη είδηση έρχεται από το (ανοιχτό) μέτωπο των προσφυγών. Συγκεκριμένα, η κιτρινόμαυρη διοίκηση κατάφερε να υπογράφει ευνοϊκή συμφωνία-διακανονισμό με τον Ντάρσι Νέτο, γεγονός που απαλλάσσει τον σύλλογο από έναν βραχνά 600.000 ευρώ. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η θεαματική αλλαγή στάσης του Βραζιλιάνου.

Όπως είναι γνωστό, ο Νέτο (παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις του για το αντίθετο) κατέθεσε προσφυγή σε βάρος του Άρη αξιώνοντας τελικά και τα χρήματα της επόμενης περιόδου, δηλαδή περίπου 1.000.000 ευρώ συνολικά. Στη συνέχεια έκλεισε στην Βραζιλιάνικη Μπαΐα, παρουσιάστηκε επίσημα, αλλά δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί μια και η υπόθεση εκκρεμεί στα αθλητικά δικαστήρια σε δεύτερο βαθμό και δεν έχει τελεσιδικήσει.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες και μπαράζ επαφών από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Αντώνη Ζαμπέτα επιτεύχθηκε διακανονισμός, ο οποίος και υπογράφηκε σύμφωνα με τον οποίο ο Άρης θα πληρώσει στον Νέτο μόνο τα δεδουλευμένα, δηλαδή, 400.000 ευρώ και μάλιστα σε δόσεις που θα ολοκληρωθούν σε τέσσερα χρόνια! Mε αυτό το δεδομένο αναμένεται να υπάρξει και η απόσυρση της προσφυγής που είχε καταθέσει ο παίκτης.

Πρόκειται σίγουρα για μια επιτυχία των κίτρινων που απαλλάσσονται από ένα μεγάλο ποσό (600.000 ευρώ) και παράλληλα, μεταθέτουν την εξόφληση των οφειλών στον Νέτο σε ένα διάστημα τεσσάρων χρόνων. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η αλλαγή στάσης του Βραζιλιάνου, ο οποίος θέλει να αγωνιστεί στην Μπαΐα, αλλά παράλληλα, κατάλαβε ότι δεν θα ήταν σωστό να δημιουργήσει ασφυξία στον κιτρινόμαυρο σύλλογο.

To Top