Επιφυλακτικοί γιατροί και νοσηλευτές με τον εμβολιασμό (video)

Έξι μέρες πριν από την πρεμιέρα των εμβολιασμών στην Ελλάδα και το πρόγραμμα Ελευθερία κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα, από την επιφύλαξη που εκφράζουν γιατροί και νοσηλευτές να εμβολιαστούν. Ακόμα πιο χαμηλά στο 20% βάζει τον πήχη ο πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το ποσοστό όσων αρνούνται να εμβολιαστούν κυμαίνεται σε νοσοκομεία της επαρχίας όπως της Λειβαδιάς και της Καρδίτσας στο 60%.

Θετικοί 100% στον εμβολιασμό είναι από την άλλη στο νοσοκομείο Άμφισσας. Πάνω από 50% ναι λένε στην Λάρισα.

Αντιδράσεις όμως εκφράζει και ο σύλλογος των Στρατιωτικών Ιατρών η ΕΣΤΙΑ.

Οι στρατιωτικοί γιατροί αντιδρούν σε έγγραφο που έστειλε το ΓΕΕΘΑ και το οποίο όπως λένε οδηγεί σε έμμεσο φακέλωμα.

Επιφύλαξη αλλά και αποφασιστικότητα εκφράζει και ο γενικός πληθυσμός. Η κάμερα του live news ρώτησε δεκάδες ανθρώπους στο κέντρο της Αθήνας, αν θα εμβολιαστούν.

Στις ενστάσεις των περισσοτέρων δεν εντοπίζεται η άρνηση για τον κορωνοιό ως αιτία που θα τους κάνει να αποφύγουν το εμβόλιο αλλά η δυσπιστία απέναντι στην διαδικασία.

Το MEGA σε ένα από τα εμβολιαστικά κέντρα της χώρας

Η κάμερα του Live News μπήκε σε ένα από τα πρώτα εμβολιαστικά κέντρα της χώρας που έχει δημιουργηθεί στην Νίκαια. Οι ερωτήσεις αφορούν αν ο εμβολιαζόμενος είναι κατάλληλος για να εμβολίαστεί όπως θα πει η νοσηλεύτρια του εμβολιαστικού κέντρου.

Μετά τον εμβολιασμό η σύσταση είναι να π[αραμένουν στον χώρο οι εμβολιαζόμενοι για ποιθανές παρενέργειες. Από την άλλη αν και όλα είναι έτοιμα δεν λείπουν οι περιπτώσεις σαν και αυτή στη Θεσσαλονίκη όπου 30 αρνητές συγκεντρώθηκαν στην οδό Ολυμπιάδος για να φωνάξουν συνθήματα.

Πηγή: megatv

To Top