ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιχείρηση “άλλαξε το” από Μπούργος! Οι πέντε παίκτες που διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα

Ο Άρης έφυγε “κουβαλώντας” την ήττα με 2-0 από την Μακάμπι, γνωρίζει ότι έχει έναν “Γολγοθά” να ανέβει στην ρεβάνς και αναζητεί ήδη τους τρόπους για να αλλάξει όσα μπορεί και πρέπει για να είναι αυτός που θα προσπεράσει το εμπόδιο της ομάδας του Τελ Αβίβ.

Ο Χερμάν Μπούργος διαπίστωσε, όπως όλοι, ότι η ομάδα του “πλήρωσε” την αδυναμία στο χώρο της μεσαίας γραμμής, αλλά και την έλλειψη πάθους και τσαμπουκά. Καλείται πλέον να βρει τους αγωνιστικούς τρόπους που θα καταστήσουν τον Άρη κυρίαρχο του παιχνιδιού της ρεβάνς.

Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνουν αλλαγές στο παιχνίδι της 11ης Αυγούστου. Το πόσες και ποιες μόνο ο Μπούργος το γνωρίζει.

Σε κάθε περίπτωση θεωρητικά πέντε παίκτες διεκδικούν μια θέση στην ενδεκάδα του Άρη.

Ο Μάνου Γκαρθία την Πέμπτη, προσπάθησε με κάθετες μπαλιές να κάνει παιχνίδι για την ομάδα του ενώ έδειξε να έχει και καλή αντίληψη του γηπέδου. Τα πρώτα συμπεράσματα είναι θετικά με τον κόσμο του Άρη να περιμένει πολλά περισσότερα από την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου.

Από κει και πέρα, ο Πάπε Σέικ Ντιόπ δείχνει να είναι από βασικούς υποψήφιους να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα. Η εικόνα του Νταμπό στο Μπλούμφιλντ ήταν τέτοια που οδηγεί στην λογική της χρησιμοποίησης του Ντιόπ από το ξεκίνημα του αγώνα.

Στο κάδρο είναι και ο Λουίς Πάλμα, όντας ο παίκτης που έχει τον καλύτερο ρυθμό, μετά τους αγώνες με την Εθνική Ονδούρας και την παρουσία του στα δυο παιχνίδια με την Γκόμελ.

Θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικούν και ο Μόουζες Οντουμπάγιο, αλλά και ο Ράφαελ Καμάτσο, ο οποίος θα μπορούσε να εξελιχθεί στον ήρωα της βραδιάς του Τελ Αβίβ, όμως έχασε την μεγάλη ευκαιρία.

To Top