Επιχείρηση… αποφόρτισης από τον Πρίφτη στους παίκτες

Ο Δημήτρης Πρίφτης προσπάθησε να αποφορτίσει τους παίκτες του από το όποιο άγχος δημιουργεί ο πρώτος επίσημος εντός έδρας αγώνας της χρονιάς και μάλιστα νοκ άουτ, κόντρα στην ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Σε δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως “η ΑΕΚ παρόλα τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να συγκροτήσει ένα πολύ δυνατό ρόστερ. Τα παιχνίδια Κυπέλλου έδειξαν ότι πρόκειται για μία δυνατή ομάδα. Διαθέτει βάθος, έμπειρο ελληνικό κορμό και ξένους παίκτες με ταλέντο”.

Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να φτάσει στη νίκη, ο Πρίφτης επεσήμανε πως “πρέπει να ξεκινήσουμε με αμυντικό προσανατολισμό, να μπορέσουμε να σταματήσουμε συγκεκριμένα κομμάτια του επιθετικού παιχνιδιού της ΑΕΚ και να μπορέσουμε να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο. Τα ριμπάουντ και τα λάθη θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα” και κατέληξε: “Είναι ένα ματς Κυπέλλου, επιθυμία μας είναι να προχωρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε στο θεσμό, χωρίς να μας δημιουργεί ιδιαίτερο άγχος. Η σκέψη μας και η ουσία είναι στις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος”.

To Top