ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιχείρηση… γρήγορο γκολ και όλα πιο απλά!

Τις τελευταίες μέρες το τεχνικό τιμ του Άρη έριξε μεγάλο βάρος στην υπόθεση “γρήγορο γκολ”. Οι κιτρινόμαυροι πέτυχαν τρεις νίκες μέχρι τώρα. Στην θεωρητικά πιο κρίσιμη και δύσκολη κόντρα στον Παναθηναϊκό πέτυχαν γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα και όλα έγιναν πιο απλά.

Στην δεύτερη νίκη τους με τον Ατρόμητο, επίσης πέτυχαν γρήγορα γκολ, ναι μεν ισοφαρίστηκαν, αλλά ποτέ δεν… κυνήγησαν το σκορ. Ακόμη και στο τελεθταίο χρονικά παιχνίδι με την Λαμία, το ημίχρονο τέλειωσε 0-0, αλλά ο Άρης με το γρήγορο γκολ του Μπράμπετς στο… 5′ του δευτέρου ημιχρόνου έδειξε ποιος είναι το “αφεντικό” στο παιχνίδι!

Σε κάθε περίπτωση είναι φανερό ότι όταν ο Άρης σκοράρει νωρίς, έχει το μεγάλο πλεονέκτημα στην νίκη. Κόντρα στον Παναιτωλικό η επιχείρηση… γρήγορο γκολ είναι δεδομένη και τότε όλα θα είναι πιο απλά…\

«Πρέπει να γίνουμε πιο επιθετικοί, να βάλουμε γρήγορα γκολ και να απελευθερωθούμε. Εμείς θέλουμε γκολ από όπου κι αν προέρχονται. Γκολ, που θα μας βοηθήσουν να απελευθερωθούμε, ώστε να παίξουμε το καλό ποδόσφαιρο που αποδεδειγμένα μπορούμε», όπως σχολίασε χαρακτηριστικά στην κάμερα της Nova ο Άκης Μάντζιος.

To Top