Επιχείρηση… επιστροφής Ουντότζι

Προσπάθεια επιστροφής του Σαλόζε Ουντότζι ξεκίνησε η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αν όλα πάνε καλά δεν αποκλείεται, εφόσον επιτευχθεί συμφωνία να δώσει το παρών και στον αγώνα της Δευτέρας με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Ο Σαλόζε Ουντότζι έφυγε τελείως ξαφνικά μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, μαζεύοντας τα πράγματά του και αφήνοντας τους κίτρινους στα… κρύα του λουτρού! Το ίδιο και ο Ιμπέχ.

Οι δυο τους έκαναν καταγγελία της σύμβασης με τον Άρη επικαλούμενοι τη μη καταβολή δεδουλευμένων. Όμως από την πρώτη στιγμή τόσο η διοίκηση Ηλιάδη, όσο και οι άνθρωποι της ΚΜΑ, αλλά και από αυτά που τονίστηκαν στην γενική συνέλευση της Τετάρτης, ο Άρης έχει τον νομικό τρόπο να “απαντήσει” και να αποκτήσει πλεονέκτημα στις διαπραγματεύσεις, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν τα χρήματα της δόσης για να του καταβληθούν.

Μάλιστα, βάσει του συμβολαίου του, ο Ουντότζι έχει ποινική ρήτρα 1.000.000 ευρώ, εάν αποχωρήσει αναίτια από τον Άρη, ενώ σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν οι νομικοί, κινδυνεύει ακόμη και με τιμωρία αποκλεισμού!

Πάνω σε αυτόν τον άξονα ξεκίνησαν ήδη επαφές της νέας διοίκησης με τον Νιγηριανό και από την Αλκμήνης διαρρέεται η… αισιοδοξία ότι μπορεί να εξελιχθεί με… χάπι έντ η υπόθεση.

Θέμα επιστροφής του Ιμπέχ δεν τίθεται.

To Top